Actualitate

Care a fost dinamica accidentului mortal de miercuri seară

Cei șase răniți sunt internați la Spitalul Județean

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău a comunicat, în această dimineață, împrejurările și dinamica accidentului mortal de miercuri seară de pe DN 2B, soldat cu un deces și șase răniți.

„În timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție,  de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila. În urma coliziunii, autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași; ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod marginal. De asemenea, autoturismul tulceanului a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani, rănirea a trei pasageri ai acestuia, o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați. În urma accidentului au fost răniți și șoferul de 38 de ani și doi pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila. Toate persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a comunicat IPJ prin intermediul Biroului de presă.

Cei șase răniți au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier, spune Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență. „Două dintre victime se află în secția U.P.U., pentru finalizarea investigațiilor, bărbatul în varstă de 62 de ani se afla internat în secția Ortopedie, un alt bărbat în varstă de 38 de ani se află internat în secția Chirurgie, un alt bărbat în vârstă de 41 de ani se află internat în sectia Chirurgie Buco-Maxilo-Facială și victima în varstă de 20 de ani se află în secția A.T.I.- Chirurgie Generală”, a precizat Adriana Bunilă.

Articole similare