Actualitate

Care este programul spectacolelor în cadrul  Festivalului „Săptămâna Teatrului Tânăr”

Teatrul „George Ciprian” din Buzău, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, organizează în perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2021 cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Săptămâna Teatrului Tânăr”. Evenimentul, devenit deja un reper cultural al Buzăului, își propune să scoată în evidență noua generație de artiști de teatru, fie că vorbim de actori, regizori sau scenografi. „Timp de cinci zile vom oferi publicului iubitor de teatru spectacole în care vedeta este tânărul actor. Spectacolele se adresează tuturor categoriilor de vârstă”, transmite conducerea Teatrului „ George Ciprian”.

Organizatorii anunță și  de pe acum programul spectacolelor în cadrul  Festivalului Săptămâna Teatrului Tânăr.

Miercuri, 29 septembrie, ora 19.00, pe scena Teatrului „George Ciprian” se va juca piesa „Forma lucrurilor”, de Neil LaBute, în regia lui Silviu Debu. (Teatrul de Comedie, București). Durata spectacolului este de 1h 50’ (fără pauză).

Joi, 30 septembrie, ora 19.00 este trecut în programul festivalului „Vindecare by Alex Ștefănescu”. „Vindecare” este un cântec românesc lansat pe 15 aprilie 2021 pe canalul oficial al casei de discuri – „Alex Stefanescu”. „Vindecare” este un videoclip muzical binecunoscut care a ocupat plasări în topuri populare de top, precum Top 100 Romania Music Chart, Top 40 Romanian Songs Chart și multe altele.

Vineri, 1 octombrie, ora.19.00, pe scena teatrului buzoian este rezervată pentru  piesa „Genul acuzativ”, text și regie Mimi Brănescu, (Teatrul „Regina Maria”, Oradea – Trupa „Iosif Vulcan”). Durata spectacolului este de 2h (fără pauză).

Sâmbătă, 2 octombrie, la ora 11.00 , la Consiliul  Județean Buzău, se va juca piesa „S.O.S. Dispar poveștile”; este un spectacol cu durata de 1h 10’ (fără pauză), de Oana Răsuceanu (Asociația Culturală pentru Educație prin Artă).

În cursul aceleiași zile, de la ora 19.00, la Teatrul „George Ciprian”  se joacă Emisie: Titanic Vals \\ În direct la microfon // după Tudor Mușatescu, regia Matei Lucaci-Grunberg (Teatrul „Anton Pann”, Râmnicu Vâlcea), un spectacol de  2h 40’ (cu pauză).

Duminică, 3 octombrie, ora 11.00, la Consiliul  Județean Buzău, buzoienii sunt invitați la piesa de o oră, „ Carina pe drumul spre casă”, de Oana Răsuceanu,(Asociația Culturală pentru Educație prin Artă).
Duminică după-amiază, de ora 19.00 la Teatrul „George Ciprian”  , este pusă în scenă „Gâlcevile din Chioggia”,  cu durata de 1h 40’ (fără pauză. Este vorba despre o adaptare de Vlad Trifaș după Carlo Goldoni, regia Vlad Trifaș,(Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare