Sport

Campioana Buzăului, pregătită să scrie istorie!

Victoria Gugeşti – Voinţa Limpeziş, sâmbătă, de la 17.30, live pe pagina de Facebook a echipei buzoiene

Trei goluri ar trebui să-i fie suficiente campioanei Buzăului pentru o performanţă cu adevărat istorică pentru mica comunitate din apropierea municipiului. La adăpostul victoriei cu 5-2 din manşa tur, pe care a găzduit-o cu o săptămână în urmă, Voinţa Limpeziş susţine sâmbătă seară, de la ora 17.30, pe terenul campioanei Vrancei, Victoria Gugeşti, manşa retur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a.

În tabăra buzoienilor, optimismul este rezervat. „Cu toate că pornim cu un avantaj de trei goluri, ne aşteaptă un meci greu. Şi ei şi-au dorit să promoveze şi încă îşi doresc, noi ne dorim să facem un meci bun, ca întotdeauna. Ei o să fie nevoiţi să ne atace, dar noi avem jucători buni, de viteză, de la mijloc în sus şi sperăm să îi prindem pe contraatac”, a declarat antrenorul Voinţei, Ioniţă Dedu.

Dincolo, vrâncenii au anunţat că îşi vor juca şansele, atâtea câte au mai rămas, până la capăt. „Vă aşteptăm sâmbătă la stadion să susţinem echipa. Chiar dacă în tur echipa noastră a suferit o înfrângere cu scorul de 5-2, sperăm şi avem încredere în jucătorii noştri că pot întoarce scorul în favoarea noastră”, au transmis cei de la Gugeşti pe pagina lor de Facebook.

Pentru deplasarea la Gugeşti, clubul va asigura transportul suporterilor, în principiu plecarea spre Vrancea urmând să se facă în jurul orei 14.00, dar toate detaliile vor fi anunţate în timp util. Oricum însă, partida va fi transmisă live pe pagina de Facebook a echipei buzoiene, ACS Voinţa Limpeziş. Promovarea formaţiei din Limpeziş ar aduce judeţului Buzău cea de-a treia echipă în fotbalul divizionar C din România, după Metalul şi CSM Rm. Sărat.

Articole similare