vineri, 10 iulie 2020

Campanie furibundă de transferuri la echipa de fotbal SCM Gloria

• Primul amical, în finalul cantonamentului de la Nehoiu

Reprezentaţii echipei de fotbal SCM Gloria nu au glumit atunci când şi-au anunţat intenţiile de promovare în eşalonul secund chiar în primul sezon de la accederea în Liga a 3-a. Dovadă şi campania furibundă de transferuri din această perioadă, în care stafful tehnic a adus la echipă atât jucători cu mare experienţă, cât şi tineri valoroşi, care au confirmat la fostele formaţii.

Aflaţi în cantonament la Nehoiu până la sfârşitul acestei săptămâni, fotbaliştii SCM Gloria au făcut deja cunoştinţă cu noii lor colegi. Cea mai spectaculoasă mutare este, de departe, transferul mijlocaşului buzoian Ciprian Petre (37 de ani), care vine de la fosta Juventus Bucureşti, retrogradată din Liga I.

,,Experienţa lui este cea mai importantă pentru noi. Chiar dacă are 37 de ani, la cum se pregăteşte mai poate juca cu lejeritate doi-trei. Este un model pentru jucătorii mai tineri. Are o personalitate aparte, tocmai de aceea i-am propus ca pe viitor să rămână alături de noi în staff-ul tehnic. Acum depinde de el ce hotărâre va lua. Aşa cum am menţionat mai devreme, el mai poate juca lejer câţiva ani”, a precizat antrenorul-coordonator al secţiei de fotbal, George Timiş, pentru site-ul clubului buzoian.

Lista achiziţiilor de până acum din această vară îi mai cuprinde pe Bogdan Danciu, Ionuţ Roman, Dorin Burlacu, Marius Drăguţ, Mădălin Puşcă şi Dănuţ Oprea. De asemenea, mijlocaşul Florin Cazan (Juventus Bucureşti), atacantul Andrei Truţă (Crevedia), portarul Ionuţ Gurău şi fundaşul Mădălin Androne sunt alţi jucători care se pregătesc în aceste zile alături de echipa buzoiană şi vor îmbrăca din toamnă tricoul SCM Gloria.

După cantonament, meciurile amicale

În încheierea stagiului de pregătire de la Nehoiu, SCM Gloria va susţine şi primele partide de verificare. Aşa cum vor fi cele mai multe din această pauză competiţională, ele se vor desfăşura pe terenul adversarelor.

Astfel, sâmbătă, în primul test al verii, elevii lui George Timiş şi Vasile Tudose o vor întâlni pe Astra 2 Giurgiu, iar miercuri, pe 1 august, pe Flacăra Moreni.

loading...
error: Content is protected !!