vineri, 16 aprilie 2021

Cadouri pentru aproape 2.000 de copii din partea Consiliului Judeţean

Zi de sărbătoare pentru aproape 2.000 de prichindei buzoieni. Ieri, în ziua de Moş Nicolae, Consiliul Judeţean, alături de Teatrul „G. Ciprian”, oferit cadou copiilor două spectacole de teatru. Sub genericul „Poveşti din atelierul lui Moş Crăciun”, cei mici au fost invitaţi, în două serii, de la ora 10,30 şi de la ora 12,30, la sala Consiliului Judeţean, să urmărească un spectacol de teatru pentru copii. La ieşirea din sală, cei aproximativ 800 de copii au primit cadouri din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.

Tot, ieri, în sala Teatrului „G. Ciprian” a avut loc cea de-a VI-a ediţie a festivalului „E vremea colindelor” la care au participat peste 1.000 de copii din grădiniţele şi şcolile din judeţ. Toţi participanţii au primit din partea Consiliului Judeţean medalii, trofee şi cadouri.

Seria evenimentelor organizate de Consiliul Judeţean în preajma sărbătorilor continuă astăzi, cu premierea elevilor olimpici, iar vineri, sâmbătă şi duminică, în trei serii (orele 10, 12 şi 14), la Teatrul ,,George Ciprian“, copiii vor putea urmări filmele şi desene animate.

loading...