marți, 09 martie 2021

FOTO I Cadouri de Moş Nicolae pentru copii din partea Consiliului Judeţean

Ziua de Moş Nicolae a dat startul evenimentelor dedicate copiilor de către Consiliul Judeţean Buzău. Joi, 6 decembrie, aproape 1.000 de copii din munici­piu au fost invitaţi la sala de spectacole a instituţiei pentru a urmări spectacolul „Fetiţa cu chibrituri”, adaptată într-o variantă modernă cu baloane de săpun. După cele două reprezentaţii ale spectacolului, micuţii au primit cadouri din partea preşe­dintelui Consiliului Ju­deţean.

Cu o seară înainte, pe 5 decembrie, Moş Nicolae a ajuns şi la cei aproximativ 200 de copii din Sărata Monteoru. Mesagerul Moşului a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care le-a împărţit celor mici dulciuri. Cu aceeaşi ocazie a fost aprins iluminatul festiv de sărbători în sta­ţiunea Sărata Monteoru şi a fost împodobit un brad înalt de şapte metri amplasat în centrul staţiunii. Copiii au prezentat un spectacol de colinde, iar la final s-au bucurat de un foc de artificii.

Venirea lui Moş Nicolae în staţiunea Sărata Monteoru a devenit o tradiţie pentru reprezentanţii Consiliului Judeţean şi ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Sărata Monteoru.

loading...
error: Content is protected !!