Monden

Cabral vorbește cu umor despre secretele din dormitor

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizz-ul autohton, iar cei doi sunt iubiți și apreciați de o mulțime de români. Prin urmare, mulți dintre fanii cuplului Andreea și Cabral Ibaka au fost curioși să afle care este, de fapt, secretul unei relații atât de fericite, iar răspunsul lor a fost mereu la fel: umorul, calitate pe care ambii parteneri o au și care îi ajută să treacă peste orice cu zâmbetul pe buze.

Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, prezentatorul TV cu origini buzoiene a dat din nou dovadă de umor atunci când a vorbit despre partidele de amor cu soția sa. Potrivit wowbiz.ro, s-a vorbit în glumă, iar răspunsul prezentatorului TV l-a amuzat la maxim pe moderatorul interviului. „Da, sexul… mai mult în scârbă”, a fost concluzia lui Cabral în podcastul lui Horia Brenciu.

Gluma a venit ca urmare a declarațiilor Andreei, care a precizat că ea și soțul ei s-au îndrăgostit treptat, nu la prima vedere. „El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp, mi-a mâncat tinerețile, amuzamentul ne-a ținut aproape”, a fost concluzia Andreei. Blonda a vorbit însă cu sinceritate despre relația pe care copiii ei o au cu fata cea mare a prezentatorului TV, Inoke. Tânăra locuiește în Olanda, însă se înțelege de minune cu frățiorii ei mai mici, în special cu Namiko, cu care păstrează frecvent legătura. „Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește pe videocall cu Namiko, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc”, a spus Andreea Ibacka, pentru Viva.ro.

Articole similare