Monden

Cabral și-a încheiat anul 2023 în poala Moșului, în Laponia

Zăpadă, reni, Moș, sănii și multe zâmbete pentru orice colț de vis descoperit în Laponia, țara lui Moș Crăciun! Așa și-a încheiat anul buzoianul Cabral împreună cu soția Andreea și cu copiii lor, în minunata vacanță pe care și-au petrecut-o pe tărâmul de vis din Finlanda.

Prezentatorul de la „Săriți de pe fix!” a vrut să îi facă o surpriză mai ales fiicei Namiko, căreia îi promisese că o va duce să-l vadă pe Moș Crăciun la el acasă. „Ridic un pahar (cam mic, da’ de gheață) în aer pentru toți cei care nu se liniștesc până când fac cumva și își ating visele, oricât de nebune ar fi ele. Am ajuns din nou în Laponia. Data trecută eram pe moto și mergeam către Nordkap. Acum sunt pe zăpadă și merg către Moș Crăciun. Așa arată un băiat din Berceni care câteodată e și fericit. Foarte fericit!”, a scris Cabral după câteva zile de la sosirea lui în Laponia.

Momentul întâlnirii cu Moș Crăciun a fost foarte emoționant pentru Namiko, după cum mărturisește Cabral. „Namiko e timidă cu străinii. Foarte timidă. Așa că atunci când am văzut că l-a luat pe Moșu în brațe cu atâta drag, m-am topit. La un moment dat am început s-o întreb chestii, pentru că efectiv părea că nu mai respiră de emoție… Foarte mișto momentul din pădure cu Moș Crăciun, Doamna Crăciun și elfii”, a mai comentat Cabral.

Prezentatotul le-a dat și câteva sfaturi celor care vor să plece în Laponia cu familia și încă mai stau pe gânduri. „Laponia e plină de zăpadă, e magică. Am fost din nou copii și am reușit să facem din fiecare moment pe-afară o ocazie de râs și de joacă. Când își va aminti de copilărie, așa ne-ar plăcea să-și amintească Namiko de noi toți, cum ne distram aici. Dacă vă hotărâți să veniți încoace (sau dacă vă pregătiți de sezonul de ski și snowboard care abia a început) luați în calcul un echipament care să aibă grijă de voi. Nici Moșul, nici renii, nici elfii, nici derdelușul nu te fac fericit când ești înghețat bocnă”, a mai glumit Cabral.

Andreea Ibacka s-a bucurat din plin de peisajele superbe, de un alb imaculat, și a făcut o adevărată ședință foto în pădurea laponă. „Nu credeam vreodată c-o să-mi placă atât de mult la zăpadă! Când alții erau pe pârtie, până nu demult eu mă dădeam doar cu spa-ul. Laponia e magică! Iar albul acesta infinit, potecile secrete ale Moșului, lacul înghețat, vânătoarea de auroră boreală, renii drăguți (mai numeroși decât oamenii în Laponia finlandeză)… nu am cuvinte să descriu ce trăim aici! Merită să ajungeți cândva aici!”, a încheiat fericită soția lui Cabral.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker