Monden

Cabral și Andreea Ibacka, nași de cununie

Cei doi au devenit părinți spirituali pentru Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu

S-a mai căsătorit o vedetă din trustul PRO TV, iar de data aceasta Cabral a avut o misiune foarte importantă: naș de cununie! La petrecerea atipică a Roxanei Hulpe și a lui Bogdan Rădulescu au luat parte aproape toate vedetele trustului, iar prezentatorul-naș Cabral a ales să poarte o ținută atipică, renunțând la costum. Ambii nașii au atras toate privirile, Andreea purtând o rochie foarte elegantă, în timp ce Cabral a ales să poarte sacou și tricou, renunțând la cămașă și la ținuta caracteristică pentru astfel de evenimente.

Mireasa, Roxana Hulpe, a fost cerută în căsătorie în urmă cu doi ani, însă abia acum prezentatoarea TV și managerul festivalului UNTOLD au făcut marele pas. Tematica nunții a fost circul, iar nașul trăznit Cabral s-a simțit cât se poate de bine în această „atmosferă”. Evenimentul a avut loc într-o sală de ceremonie rotundă, care amintea de cupola unui circ. Pentru a se alinia cerințelor mirilor, toți cei prezenți la nuntă au ales ținute colorate. Andreea Esca s-a numărat pe lista invitaților la evenimentul atipic. De altfel, aceasta a apărut în câteva imagini inclusiv alături de Cabral. Cu toții s-au bucurat din plin de decorul colorat și s-au lăsat fotografiați. După eveniment, Cabral le-a transmis un mesaj emoționant celor pe care i-a îndrumat spre acest nou drum. „Tineri, frumușei foc și îndrăgostiți până peste cap! Așa să rămâneți, finilor, că tare bine vă e așa!”, le-a transmis prezentatorul.

Printre invitații de la nunta la care buzoianul a fost naș s-au mai numărat și Cosmin Stan, Amalia Enache, Cătălin Măruță și Andra, chef Adi Hădean, omul de afaceri Dragoș Anastasiu, cunoscut din „Arena Leilor”, și mulți alții. De asemenea, atmosfera a fost una incendiară, întreținută de artiști consacrați precum Delia și Damian Drăghici, soțul buzoiencei Cristina Stroe.

Articole similare