Monden

Cabral și Andreea Ibacka, 13 ani de mariaj

„Au fost cu... de toate!”, a afirmat soția omului de televiziune cu origini buzoiene

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai longevive și carismatice cupluri din showbizul autohton și, recent, au aniversat 13 ani de căsnicie. Se iubesc de 16 ani, iar de 13 ani sunt soț și soție cu acte în regulă și au două comori: Namiko și Tiago. Andreea și Cabral Ibacka au avut o nuntă ca în povești la începutul verii lui 2011. Cei doi s-au căsătorit în 4 iunie, iar nași le-au fost Răzvan Fodor și soția sa, buzoianca Irina. În week-end-ul trecut, Andreea și Cabral au fost nași de cununie pentru perechea Roxana Hulpe – Bogdan Rădulescu.

„Primii 13 ani? Cu de toate… La mulți ani nouă! Swipe left să vezi cum întinerim cu 13 ani”, a scris Andreea Ibacka pe contul de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii de la eveniment, dar și de la nunta cu Cabral. „La multi ani frumoșilor!! Și o eternitate înainte!”, „Fiecare vârstă are frumusețea ei”, „Sunteți frumoși împreună!”, „Aniversare fericită!”, „13 e cu noroc!”, le-au transmis urmăritorii buzoianului și actriței.

La petrecerea de nuntă din 2011, Cabral și Andreea s-au distrat alături de cei 250 de invitați până în zori. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare, când jucau în telenovela românească „Inimă de țigan”. Invitată în februarie, în podcastul lui Jorge, Andreea a vorbit despre cum se înțelege cu Cabral după atâția de căsnicie. „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne leagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe, decât acasă (…) Dacă se întâmplă ceva, da, pe el îl sun primul”, a declarat Andreea Ibacka.

Articole similare