Monden

Cabral: „La mama e așa de când cu drogurile”

Cabral a povestit pe blogul său glumele pe care le face în familie, de când și-a luat o pauză din televiziune. Ultima victimă a sa a fost nimeni alta decât mama sa, buzoianca Argentina Boldea. Prezentatorul de la PRO TV a povestit cum l-a păcălit pe omul care venise să-l ajute cu treburile prin casă, spunând că mama lui ia… droguri.

El are simțul umorului foarte bine dezvoltat, astfel că de multe ori stârnește hohote de râs cu poveștile sale. De data aceasta, Cabral a reușit să își supere mama, după ce a făcut o glumă pe seama ei. Aflată în vizită, mama lui Cabral a încurcat numele copiilor, moment care a fost observat de meseriașul care a venit să-l ajute prin casă.

Vedeta TV i-a spus bărbatului că mama sa obișnuia să consume substanțe interzise și alcool. «La mama e așa de când cu drogurile». Și tac. Văd cum se schimbă omul la față. Se uită după mama care-și făcea senină o cafea. Se uită iar la mine. Ridică din sprâncene. Înghite în gol și cu o mână ezitantă arată înspre mama: «Dânsa?». Eu, pentru că-s atât de prost încât nici nu mă pot opri când trebuie, dau din cap și spun: «Da. A început cu marijuana. În perioada de extasy a fost relativ OK, doar că n-o mai scoteai din festivaluri și rave-parade… Apoi s-a dus la d-alea și mai rele». Omul se întinde spre mine, ca și cum ar fi vrut să mă vadă și mai bine, că nu-i venea să creadă. Eu… prost 100%, nici gând să mă opresc. (…) Omul, apăsat de cele auzite, privind cu milă spre mama, spune încet, așa… <Îmi… îmi pare rău. Dar acum pare bine>. Mama vine din bucătărie spre living. Intră și se pune cuminte pe o canapea. Mă uit la ea, mă uit la om și, cu voce puternică și sonoră, spun:«Da, acum mama e bine. S-a lăsat de droguri. Doar că acum a dat în patima alcoolului… o rupe pe țuică!». Și m-a auzit buzoianca, desigur. Nu pot să vă spun ce-a fost la gura ei… dar pot spune că mi-a promis o mamă de bătaie d-aia mișto. Încă nu s-a livrat bătaia, dar la masa de Crăciun în familie am surprins-o de câteva ori cu niște cuțite mari, privind spre mine”, a povestit amuzându-se copios Cabral.

Articole similare