Monden

Cabral a făcut publice imagini din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt în plină desfășurare în Republica Dominicană. Buzoianul Cabral a făcut publice primele imagini din timpul filmărilor și se pare că show-ul se anunță a fi unul incendiar, potrivit sursei libertatea.ro

Primele imagini de la filmări au fost publicate de Cabral – care prezintă show-ul alături de Adela Popescu – pe conturile sale de socializare. Mai precis este vorba de un „teaser” cu imagini din prima ediție, în care vedetele sunt invitate de cătrei cei doi prezentatori la o cină de „bun-venit”. Tot în montajul cu pricina apar și câteva capturi din timpul altor probe, în care concurenții sunt băgați într-o cutie cu șerpi, dar și câteva cadre blurate, în care una dintre vedete apare …nud.

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să văd cine va fi regele sau regina junglei”, a declarat Adela Popescu, potrivit TVMania.

Reamintim că Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care trăiesc aventur. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Cabral a plecat în Republica Dominicană cu munți de bagaje

Cabral și Adela Popescu au plecat pentru două luni la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici”; și pentru că perioada în care ar fi stat departe de cei dragi era foarte mare, la fel și distanța, s-a decis relocarea lor cu tot cu familii. Cu tot cu cei cinci copii, evident. Iar bagajele pe care le-au făcut cele două familii pentru această aventură au fost și ele pe măsură, multe și…grele!

Potrivit viva.ro, buzoianul Cabral și Adela Popescu au ajuns în Republica Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însoțiți de familii. Așadar, câtă vreme vor sta acolo ei nu vor cunoaște dorul de casă, pentru că vor avea familiile alături. Și când spunem familii ne referim atât la partenerii lor de viață, Andreea Ibacka și Radu Vâlcan, cât și la copiii lor. Având în vedere că cei mai mulți dintre cei mici se află în vacanță, cu siguranță vor avea parte de o vară de neuitat.

„Și la primul sezon Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Încă nu ne e clar cum vom face noi. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… Dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor!”, și-a încheiat Cabral declarația pentru TV Mania.

Buzoianul a mai precizat că i-a fost dor de acest proiect și că acest format de show „stoarce” la propriu bateriile și trimite omul direct la somn. „După 25 de ani de TV (da, și mie mi se pare incredibil, dar atâția sunt!) știu să estimez foarte bine care sunt proiectele simple, ușoare… și care sunt formatele care storc bateriile și trimit omul târâș la culcare după filmare. Ei bine, «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» este fix genul ăsta de format care
leșină omul viu… dar n-am putut să mă abțin și mi-am zis c-ar fi păcat să nu mă implic și în sezonul doi al unui proiect pe care l-am lansat. Bineînțeles că Andreea a spus când a aflat… șoc! Unde să pleci?! Cââât?! Tu ești nebun?!?!? Apoi am detaliat, am mai povestit, am dezbătut în familie, am căutat soluții… cumva am ajuns cu toții la concluzia că este o oportunitate bună și un proiect care s-ar putea dovedi frumos tare. Și uite cum împachetez eu acum, de mă simt că plec pe Stația Orbitală Internațională”, a încheiat în glumă Cabral.

Articole similare