Actualitate

„BZM Fest” revine cu a patra ediție

Municipiul Buzău se pregătește să găzduiască cea de-a patra ediție a festivalului „BZM Fest”, organizat de Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” și de Primăria municipiului Buzău. Evenimentul se va desfășura pe domeniul Vilei Albatros din Parcul Marghiloman și promite să ofere o experiență unică în perioada 11-14 iulie 2024.

Festivalul își va deschide porțile joi, 11 iulie, începând cu ora 15.00, iar în zilele următoare, vineri, sâmbătă și duminică, accesul va fi permis de la ora 10.00. Organizatorii au anunțat că din cele 3.500 de locuri disponibile pe zi, peste 1.500 de abonamente și bilete au fost deja achiziționate pentru toate cele patru zile de festival, atât pentru zona de acces general, cât și pentru „fun zone”. Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit, cu condiția să fie însoțiți de un adult plătitor de bilet.

„Anul acesta ne bucurăm de susținerea următorilor parteneri: Ursus, ElcarGid, Transbus, Oppio, Jabbar, RockFm, Budureasca, Francisc Cash&Carry, Ballerina, Floriol, Unisol, Cofetăria No. 379, Com Fortuna, Lincoln Electric, Ductil, Global Cash&Carry, Railway Systems, Shopping City Buzău”, au declarat organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.iabilet.ro, existând două categorii de acces: acces general și fun zone/main stage. Acestea pot fi cumpărate sub formă de abonament pe patru zile sau de bilet pentru fiecare zi în parte. Zona de acces general acoperă întregul perimetru al festivalului, cu excepția zonei scenei principale (main stage). Zona VIP (fun zone) oferă, pe lângă vizibilitate maximă la main stage, facilități precum bar propriu, zonă de relaxare (hamace, pufuri, mese) și acces la meet & greet cu unii dintre artiștii prezenți la festival.

De asemenea, biletele pot fi achiziționate și direct de la organizatori, la intrarea principală a festivalului, pe toată durata desfășurării acestuia, în următorul program: Ziua 1 (joi): 15.00 – 22.00; Zilele 2, 3, 4 (vineri, sâmbătă, duminică): 10.00 – 22.00.

Ce artiști vor urca pe scenele festivalului

Joi, 11 iulie:

  • Main stage (ora 19.00): Delta pe Obraz, Satoshi, Killa Fonic, Irina Rimes;
  • Scena Foișor (ora 15.00): Alex Ștefănescu, Țapinarii, Fără Zahăr;

Vineri, 12 iulie:

  • Main stage (ora 19.00): Paul Tihan, HVNDS, Ramona Niculae, Coma, Alternosfera;
  • Scena Foișor (ora 15.00): Surpriză BZM, Andra Andriucă, Cristina Lupu;

Sâmbătă, 13 iulie:

  • Main stage (ora 19.00): The Groovy Bastards, Paulina, Mădălina Pavăl Orchestra, Robin and The Backstabbers;
  • Scena Foișor (ora 15.00): Amphitrio, Jazz Quarters, Soul Serenade, Irina Sârbu;

Duminică, 14 iulie:

  • Main stage (ora 19.00): E.M.I.L., Om la Lună, Cargo;
  • Scena Foișor (ora 15.00): We Singing Colours, Ana Maria Roșu, Nadia Trohin și Mircea Tiberian.

Articole similare