joi, 26 noiembrie 2020

Buzoienii au solicitat ieri intervenția pompierilor de 35 de ori

Marți, pompierii buzoieni au intervenit de 35 de ori, prezența lor fiind solicitată de buzoieni pentru stingerea de incendii, pentru acordarea de prim-ajutor și pentru transportul  la spital al persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, precum și în alte situații de urgență. Despre aceste intervenții, Biroul de Presă al ISU Buzău transmite: „în perioada 17.11.2020, ora 08.00 – 18.11.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău, au gestionat 35 de evenimente, după cum urmează: 2 intervenții ce au constat în stingerea incendiilor; 15 cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave; 11 activități de control; 6 recunoașteri la obiective; 1 alte situații de urgență. Totodată, pompierii continuă să asigure suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Buzău”.

Pompierii au fost solicitați ieri și pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată ce s-a întins pe 5 hectare, pe raza localității CA Rosetti. „În data de 17.11.2020, la ora 17,15, printr-un apel la 112, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității C.A. Rosetti, județul Buzău.

Ajunși la fața locului, după efectuarea recunoașterii, aceștia au constatat că ardeau cca. 5 hectare de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, luând măsuri imediate pentru limitarea propagării incendiului și lichidarea acestuia.

La finalul intervenției s-a stabilit și cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de a genera incendiul”, transmite Biroul de Presă al ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!