duminică, 07 martie 2021

Buzoianul Vlad Drăgulin intră în echipa „iUmor 10”

  • Actorul promite că se va ocupa de „spectacolul din spatele spectacolului”

„iUmor 10”, un sezon mult așteptat, se anunță deja a fi unul complet ine­dit, iar cel care va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise este actorul buzoian Vlad Drăgulin. Serialul „I mai mult umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon „iUmor” și va fi difuzat săptă­mânal, pe site-ul a1.ro.

„«I mai mult Umor» este povestea nevăzută din spatele produsului finit «iUmor», este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii „iUmor” prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concu­renților. Cel de-al zecelea sezon „iUmor” a avut premiera duminică. 

Concurenții, invitații, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pre­gătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fie­care dintre cei trei jurați își exprimă opțiunea prin „Thu­m­bs Up” pentru „DA” și „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține mini­mum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenții din fiecare ediție care au primit minimum doi de „DA” de la jurați vor putea fi votați de telespectatori cu ajutorul aplicației gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediției respective și terminân­du-se a doua zi la ora 16.00.

Câștigătorul fiecărei ediții, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicația „iUmor”, va fi anunțat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

loading...
error: Content is protected !!