sâmbătă, 30 mai 2020

Buzoianul Tiberiul Vintiloiu, antrenorul personal al lui Benny Adegbuyi într-un show tv

   O nouă ediție a show-ului Ferma vedetelor, prezentat de Iulia Vântur, va prinde startul în următoara perioadă  și deja s-a strigat alinierea vedetelor: Benny Adegbuyi, Maria și Marcel Toader, alături de Ami, Lili Sandu și Viorel Șipoș sunt cei care vor lupta pentru cucerirea titlului de cel mai bun fermier pe 2016. Și cum fiecare vedetă are nevoie de nervi de oțel și de o condiție fizică excelentă pentru a dovedi că este cea mai potrivită la fermă, antrenorii au fost chemați la rampă.

   Campionul la kickbox Benny Adegbuyi este pregătit pentru cele trei luni de muncă în Cipru de nimeni altul decât Tiberiu Vintiloiu, buzoianul care lucrează deja de doi ani la un club de elită de la marginea Bucureștiului. Benny vrea să fie mai tare ca Iftimoaie, anul acesta  punându-și în cap ca, grație antrenamentelor și sfaturilor oferite de Tibi, să iasă fermierul anului!

   „Nu am avut animale la curte, vaci, oi, nu știu, dar sunt deschis, voi încerca să învăț. Voi lupta și voi încerca să câștig titlul de fermier al anului“, a  spus Benny. Cât despre antrenorul său, Tibi, are încredere totală în forța fizică a luptătorului și speră ca, la fel ca și în ring, Benny să intre cu șansa întâi. „Categoric va face față provocărilor fizice de acolo, noi pentru asta ne pregătim temeinic și am încredere în sportivul din Benny Adegbuyi“, le-a declarat Tibi Vintiloiu reporterilor prezenți la antrenamente.

   Benny se va întrece la ferma din Cipru cu fostă iubită a lui Stelea, Lili Sandu, și cu cântăreața Ami. Dacă va prinde finala, Benny va sta trei luni departe de bebelușul lui. „Îmi va fi greu, nu știu cum mă voi descurca, sper să nu arăt  și partea mea sensibilă,“ a încheiat optimist luptătorul.

loading...
error: Content is protected !!