marți, 24 noiembrie 2020

Buzoianul Radu Gabriel, alături de Cosmin Natanticu, Codin Maticiuc și Raluca Aprodu, în lungmetrajul „Investitorii”

Unul dintre cei mai talentați actori de comedie, buzoianul Radu Gabriel, a fost ales de regizorul Iura Luncașu, supranumit „pă­rintele telenovelelor”, să facă parte din distribuția noului său film. Este vorba despre „Investitorii”, o adaptare a succesului de casă Wkreceni, filmul care în 2014 a înregistrat un număr record de spectatori și un box office impresionant în Polonia.

Radu Gabriel și-a început cariera la Buzău, în cadrul Grupului VOUĂ, pe când lucra ca depanator tv. A intrat la Facultatea de Teatru și Film la vârsta de 32 de ani, ajungând apoi profesor la aceeași facultate, activitate pe care a derulat-o în paralel cu cea de actor de teatru și televiziune. A jucat în Las Fierbinți, Vine Poliția, ­Ca­lifornia Dreamin’, Iubire ca-n filme, Pariu cu viața și, mai nou, poate fi văzut în serialul Profu’ de la ProTv.

O comedie cu un subiect actual

În filmul „Investitorii” bu­zoianul va juca alături de Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Maria Popovici, Levent Săli, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu și Nicu Banea.

Filmul spune povestea a trei băieți, prieteni vechi, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie. Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, alături de mulți alți angajați sunt disponibilizați. Li se oferă salariile compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București. După o noapte incendiară, se trezesc a doua zi, mahmuri, cu gândul de a se întoarce acasă, dar greșesc drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil. Aici sunt confundați de localnici, care, impresionați de aspectul lor, îi iau drept afaceriști străini, veniți să investească în afacerea locală. Invitați de primar la negocieri, urmate de o cină în casa acestuia, băieții sunt fermecați de ospitalitatea și deschiderea oamenilor întâlniți. Sunt însă în scurt timp deconspirați de către șeful poliției, care descoperă că mășina cu care au venit fusese raportată drept furată, și cei trei sunt nevoiți să părăsească localitatea. În drumul spre casă, ironia face că ei să fie opriți de adevărații afaceriști străini, care erau interesați să investească în zonă, astfel că cei trei decid că ar fi oportun să se întoarcă și să îi ajute pe localnici la negocieri.

Comedia „Investitorii” va avea premiera pe marile ecrane în 2020 și este o producție cinematografică independentă marca Vertical Content.

loading...
error: Content is protected !!