luni, 25 mai 2020

Buzoianul Mircea Vlad, alături de Alexandra Stan în turneul din Japonia 

Dansator, antrenor şi model! Trei joburi pe care buzoianul Mircea Vlad le face din plăcere şi cu care se remarcă atât în România, cât şi în afara graniţelor. În acest moment, el este alături de Alexandra Stan în Japonia, în cadrul turneului internaţional de promovare al celui mai recent album al cântăreţei, ,,Mami”.

La sfârşitul lunii aprilie vedeta a lansat „Mami”, cel de-al patrulea album al său, în exclusivitate în Japonia, apoi umează Italia, Polonia şi Bulgaria, iar în iunie, de ziua artistei, au fost postate toate piesele pe canalul ei de YouTube. De această promovare şi ocazii unice de a câştiga prestanţă internaţională se bucură şi buzoianul Mircea Vlad, unul dintre dansatorii oficiali ai vedetei.

Cine este Mircea Vlad

Absolvent al Colegiului Hasdeu, Mircea Vlad (25 ani) este unul dintre cei mai ta­lentaţi dansatori. A debutat ca la cunoscută şcoală de dans de la Buzău, Mike’s School of Dance. A absolvit şi cursurile Facultăţii de Administraţie şi Afaceri (Universitatea Bucureşti). Ca dansator, Mircea s-a remarcat până acum în echipa ce evoluează la Vocea României, dar şi alături de artişti precum Inna, Smiley, Marius Moga, Tudor Chirilă, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Andreea Bănică, Corina, Alina Eremia, Andra, Lariss, Delia etc. Are apariţii în videoclipuri, cum ar fi cel al trupei Holograf, „Dă-mi iubirea ta”, iar din cv-ul său mai fac parte apariţii în reclame tv şi pe scenele de la Media Music Awards, Romanian Music Awards, Forza Zu, obţinând locul I, cu echipa The Haters, la fază naţională a celui mai prestigios concurs de street-dance din lume, World Of Dance Romania.

Când nu este alături de Alexandra, Mircea Vlad susţine clase şi ore ca antrenor personal în formula The Guys, înfiinţată în august 2017. De aceea, zilele trecute Mircea a precizat, pe reţelele de socializare, că nu renunţă la formula de antrenor personal alături de Bogdan Pleşa, dar că este plecat în turneu şi altcineva îi va ţine locul.

Alexandra Stan, peste Jennifer Lopez şi Ariana Grande în topurile din Japonia

În ceea ce priveşte turneul pe care buzoianul îl desfăşoară alături de Alexandra Stan, trebuie să ştiţi că artista este una dintre cele mai apreciate soliste din Japonia. La sfârşitul anului 2014, în Japonia s-a făcut un clasament final al celor mai difuzate piese pe radio, iar Alexandra Stan ocupa primul loc în topul Zip Dance Hits 20, reuşind astfel să surclaseze artişti precum Jennifer Lopez, Pharrell, Ariana Grande, Pitbull şi Shakira. Topul a fost realizat de către radioul Zip FM, care este cel mai ascultat radio din Japonia. Mai mult, şi anul 2015 a început extrem de bine pentru Alexandra Stan. În topul difuzat pe 16 ianuarie de către Zip FM, artista din Constanţa a intrat pe locul al IX-lea cu piesa „Vanilla Chocolat”, un feat. alături de Connect-R. Cu „Boy Oh Boy”, „Noi 2” şi „Mami” drept singleuri lansate până în prezent, Alexandra Stan a cucerit treptat şi fanii din Polonia, la Top Of The Top Festival din Sopot fiind în primele trei locuri.

loading...
error: Content is protected !!