miercuri, 27 mai 2020

Buzoianul Mihai Argăseală, specialist în recuperare ortopedică, prezent la „Health and Fitness Reinvented”

Sfaturi despre noile căi de cunoaştere în sănătate şi fitness. Acesta este scopul pe care şi-l propun organizatorii evenimentului „Health and Fitness Reinvented”. Pre­zentarea va avea loc pe 22 septembrie, în Capitală, iar din echipa de specialişti va face parte şi buzoianul Mihai Ar­găseală, specialist în recuperare ortopedică, postură şi con­diţionare fizică. Alături de el vor fi alţi trei antrenorii pentru o viaţă sănătoasă: Raluca Scha­chter – nutriţionist clinic, Raluca Maria Georgescu – campion naţional la bodyfitness în 2010 şi antrenor wellness şi Costin Glăvan – specialist în corectare posturală şi con­diţionare specifică performanţei sportive.

Cu toţii vor urca pe scenă pe 22 septembrie şi vor susţine prima ediţie intitulată „Health and Fitness Reinvented”.

„Health and Fitness Reinvented este un eveniment în care ne vom întoarce la baze. Vom explora împreună care este fundaţia pentru un corp cu adevărat sănătos, puternic şi atrăgător şi care sunt principiile de urmat pentru a îl obţine cu succes. Nu vom discuta despre ultimele apariţii în materie de aparatură fitness, invenţii moder­ne, sau cea mai nouă dietă de slăbit, ba din contra. Vom înlătura tot ceea ce înseamnă inutil şi superficial şi ne pierde timpul în realizarea scopului nostru. Ne întoarcem la esenţă, adică la principiile absolut esenţiale pentru a crea sănătate, un corp atrăgător şi o stare de bine continuă, într-un mod benefic şi na­tural, atât pentru noi cât şi pentru ceilalţi”, a spus Mihai Argăseală.

Întâlnirea de pe 22 septembrie va funcţiona ca un curs şi este destinată doar celor care vor să creeze schimbări de durată şi caută o metodă pragmatică care funcţionează cu adevărat. Cu alte cuvinte, vrei să arăţi bine şi să fii în formă într-un mod sănătos cu adevărat, să o poţi practica  din nou fără pro­bleme sportul tău preferat, să ai un corp atră­gător care întoarce privi­ri­le celor din jur sau să depăşeşti operaţiile mai vechi şi alte accidentări? Atunci trebuie să participi pe 22 septembrie, de la ora 10,00, la singurul eveniment unic unde vei întâlni specialişti cu experienţă în do­meniu, care îţi vor demonstra la faţa locului un sistem ce integrează optim principiile de corectare posturală, pregătire fizică, nu­triţie, coaching.

„Pe parcursul evenimentului vei învăţa cum să aplici aceste metode într-un mod personalizat, vei face strechuri şi exerciţii pentru a-ţi corecta aliniamentul postural, vei în­­ţelege cum să îţi adaptezi alimentaţia pentru nevoile tale unice. În plus, se vor demonta cele mai mari greşeli din lumea fitness-ul comercial care îţi stopează succesul. Iar la final vei şti exact ce trebuie să faci ca să arăţi mai bine şi să ai mai multă încredere în tine şi în corpul tău, să te simţi inspirat că ai găsit un sistem care co­nectează toate piesele din puzzle şi vei pleca relaxat şi energizat, după ce facem miş­care împreună”, a mai completat Mihai.

loading...
error: Content is protected !!