marți, 26 mai 2020

Buzoianul Ionuţ Andrei Ursu se lansează în muzică la casa de producţie a lui Smiley (VIDEO)

  • Primul clip se numeşte ,,Buza de jos“ şi formula de patru băieţi se vrea a fi rivala celor de la Maxim

   „Se uita doar la mine dintre toţi/ I-aş fura sărutul, dar nu-s hoţ/ Simt că îmi întoarce lumea pe dos/ Atunci când îşi muşcă buza de jos”! Acesta este refrenul uneia dintre piesele care se vor a fi în top-ul de hituri ale verii şi de câteva zile de când a fost distribuită pe canalul youtube a strâs peste 50 de mii de vizualizări.

   Piesa se numeşte „Buza de jos” iar cei care o cântă se intitulează Shot, adică Sorin, Urs, Cale şi Juno, patru tipi cu imagini de bad-boys, ceea ce nu s-a prea văzut prin România. Sunt susţinuţi de casa de producţie HaHaHa Production şi mesajul lor este următorul: „Băieţii de la trupa Maxim ar face bine să se simtă ameninţaţi. S-a lansat pe piaţă ceea ce noi numim un boy-band de 2016. Ei sunt trupa Shot, şi cu siguranţă vă vor face să vă muşcaţi „Buza de jos“, cum zice şi titlul primei lor piese. Oare Backstreet Boys ar fi fost la fel dacă s-ar fi lansat în contextul muzical de azi? ”.

   Unul dintre ei este buzoianul Ionuţ Andrei Ursu, care se pregăteşte de mai bine de un an ca solist şi chitarist şi care acum se pare că şi-a găsit formula potrivită ca să spargă gheaţa în showbizzul autohton. Dacă în muzică Andrei şi-a găsit abia acum formula, buzoianul vine cu o experienţă puternică în dans, unde a fost solicitat în clipurile vedetelor Antonia, Corina sau Andreea Bănică. De asemenea „micul Urs”, cum îl alintă prietenii, colaborează şi cu formula coregrafului de la Românii au ­ta­lent şi Vocea României, Emil Rengle.

,,Stăteam în studio cu Smiley…“

   „Buza de jos a fost o experienţă extraordinară pentru noi patru. Asta pentru că este prima piesă pe care am înre­gistrat-o, iar în acel moment noi încă nu realizam ce ni se întâmplă. Stăteam în studio cu Smiley, DOC, Dorian şi cu producătorii de la HaHaHa Production şi lucram la proiectul nostru! Piesa descrie, într-o manieră puţin mai explicită, am putea spune :)), momentul în care te întâlneşti cu crush-ul pe stradă. So get used cu stilul nostru mai îndrăzneţ de a aborda lucrurile, pentru că ăsta este doar începutul”, este mesajul pe care Urs, Sorin, Cale si Juno îl transmit fanilor.

loading...
error: Content is protected !!