luni, 10 august 2020

Buzoianca Oana Dobre și Grupul „Happy Kids” au strălucit pe scena de la Paris

O experiență de neuitat au trăit copiii grupului vocal Happy Kids în capitală Franței. Ei au participat la a XV-a ediție Festivalului Internațional „Les Étoiles de Paris” 2019 și au adus României, și implicit Bu­zăului premii remarcabile. Țara noastră a fost reprezentată cu succes de grupul vocal Happy Kids condus de Oana Dobre, grup care evoluează în cadrul Palatului Copiilor Buzău. Atât seniorii, cât și juniorii grupului, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului concursului, obținând locul I și impresionând deopotrivă juriul și publicul.

 

Elevii coordonați de profesoară Oana Dobre au obținut premii frumoase nu numai la secțiunea grupuri, ci și la secțiunea soliști, după cum urmează: locul I a fost luat de Alexandra Văduva, Cryss Mindileac, Denisa Perțea, Sofia Niculescu, Ștefania Dincă, Denisse Dincă; premiile locului al II-lea au fost adjudecate de concurenții Ilinca Șerban, Roberta Ivana, Ioana Ispas, Sară Bunea, Maria Ghinea; diplomă și premiul pentru locul al III-ea a fost dăruit Alisyei Șerban.

 

„Ne-am simțit extraordinar!”

Festivalul a găzduit concurenți din țări precum Indonezia, SUA, Lituania, Croația, Bulgaria, Mexic, Armenia, Slovenia, Ucrai­na. Conform profesoarei ce s-a ocupat de pregătirea lor, concurenții buzoieni au plecat la drum încrezători în talentul lor și încurajați permanent de ea, care  i-a pregătit riguros pentru acest festival.

„Au urcat pe scenă într-o ținută atent gândită, cucerind imediat publicul și dominând secțiunea de muzică pop, secțiune pentru care s-au pregătit intens. Este cel mai frumos festival la care am participat. Organizarea este una exemplară. Ne-a impresionat prin toate aspectele sale: secțiunile, costumele concurenților, jurizarea impecabilă. Copiii s-au împrietenit imediat cu participanții din celelalte tări, chiar au făcut schimb de adrese. Ne-am simțit extraordinar!”, a transmis coordonatoarea grupului din capitală Fran­ței, profesoară Oana-Daniela Dobre.

Rezultatul acesta confirmă trendul pe care Palatul Copiilor Buzău, prin toate cercurile sale, l-a stabilit în ultimul timp.

„Cei care au încredere în noi, ca instituție, nu sunt dezamăgiți, confirmând calitatea educației pe care o oferim. Grupul Happy Kids a reprezentat cu mare cinste România, Buzăul implicit, ceea ce ne bucură nespus”, a declarat și directorul Palatului Copiilor Buzău, profesorul George -Aurelian Vlad.

Reamintim că Grupul vocal „Happy Kids” este cunoscut și apreciat la nivelul județului Buzău, cât și la nivel național, fiind cel mai mare grup vocal din țară ce se implică în foarte multe proiecte. Aceștia obțin permanent premii importante la diverse concursuri de profil, demonstrând nivelul înalt de pregătire al acestora. Ținuta scenică, repertoriul bogat, fericirea cu care interpretează, sunt doar câteva dintre calitățile grupului pe care profesoară Oana-Daniela Dobre îl coordonează. De asemenea, HAPPY KIDS este dovadă clară că parteneriatul școală-familie-co­mu­nitate funcționează în mod fructuos și în interesul elevilor.

loading...
error: Content is protected !!