luni, 01 iunie 2020

Buzoianca Nicoleta Ispășescu, alături de Monica Bârlădeanu și fiica Andreei Esca, printre cele mai apreciate look-uri de la Neversea

• A avut o apariție statement la festivalul de la malul mării, optând pentru un tatuaj temporar în zona pieptului

Festivalurile trec, trendurile rămân, cel puțin până la colecția de toamnă-iarnă. Pentru că Neversea a fost doar începutul festivalurilor din vara aceasta, orice fashionistă care se pregătește de un astfel de eveniment, trebuie să țină pasul cu ceea ce este în trend. Experiența festivalurilor în­seamnă mult mai mult decât muzică, fiind și un moment ideal pentru a atrage atenția fotografilor și a face o apariție memorabilă. Așa că ne mândrim și noi cu apariția buzoiencei Nicoleta Ispă­șescu, postată și pe Instagram, care a atras nu doar inimioare virtuale, dar care a adus și ­ele­mente fashion forward printre trendurile de festival.

Buzoianca a fost inclusă de către publicația unsitedemuzica.ro în topul celor mai populare trenduri de la Neversea 2019, alături de vedete precum Monica Bârlădeanu, Giulia sau fiica Andreei Esca, Alexia Eram.

De la podiumul Victoria Secret, la verdict.ro

Dacă în mod normal nu ați avea curaj să vă faceți un tatuaj permanent într-o zonă vizibilă, precum gât sau piept, puteți apela oricând la varianta unui ta­tuaj temporar care să vă satisfacă și curiozitatea și care să vă completeze perfect ținuta, așa cum a ales să fie și Nicoleta la Neversea. Până la urmă, dacă este un tatuaj suficient de extravagant, poate scoate orice outfit din banal și să devină ­ele­mentul principal din întreaga ținută.

Reamintim că Nicoleta Ispășescu a început modellingul la vârsta de doar 16 ani însă, în cadrul evenimentelor de talie internațională. Absolventă a Colegiului Hasdeu și licențiată la SNSPA, buzoianca nu s-a putut ocupa de modelling atât de mult pe cât și-a dorit, din cauza studiului, dar și așa a ajuns pe podiumurile Victoria’s Secret Fashion Show, iar acum meseria de Former Fashion Police la verdict.ro i-a „picat” mănușă.

loading...
error: Content is protected !!