marți, 26 mai 2020

Buzoianca Laura Iordache și Bujor Sion, cel mai extravagant cuplu al verii: ea 27 de ani, el 62

   Buzoianca Laura Iordache formează alături soțul său, potrivit cancan.ro, cel mai extravagant cuplu de la malul mării. Titulatura nu vine datorită unor elemente vestimentare cum se poate bănui, ci a diferenței considerabile de vârstă.

   Buzoianca Laura Iordache are 27 de ani și a devenit cunoscută după participarea, alături de sora sa geamănă, la concursul Next Top Model by Cătălin Botezatu, iar soțul ei, Bujor Sion, are 62 de ani și este copilul de suflet al lui Ion Iliescu și tatăl vitreg al celebrei Maria Marinescu. Acesta a fost amba­sador al României în Filipine.

   Extravagantul cuplu a fost surprins de paparazzi cancan.ro  vara aceasta la Loft, apariția lor întorcând toate privirile.

   Bujor Sion este copilul de suflet al lui Ion Iliescu, care l-a adoptat, fără a oficializa acest lucru, după ce părinții lui au murit într-un accident de avion. În calitate de protejat al fostului președinte al Ro­mâni­ei, lui Bujor Sion i s-au deschis multe uși în lumea politică și a reușit chiar să îmbrățișeze o carieră diplomatică. Multă vreme, el a fost tatăl vitreg al Mariei Marinescu după o căsnicie de 25 de ani cu mama acesteia, actrița Ioana Pavelescu, și i-a fost mereu aproape Mariei, ca un adevărat părinte.

loading...
error: Content is protected !!