sâmbătă, 19 septembrie 2020

Buzoianca Larisa despre divorţul de Alin Oprea: „Aleg să merg mai departe alături de cei doi copii perfecţi, las trecutul în urmă”

Divorţ cu scandal între Larisa şi Alin Oprea: de la notar s-au mutat la tribunal! Larisa şi Alin Oprea au mers iniţial la notar pentru un divorţ pe cale amiabilă, însă până la scandal nu a fost decât un pas. Soţia fostului membru al trupei Talisman, buzoianca Larisa, a anunţat că nu au semnat actele şi nu a avut loc un divorţ, pentru că nu s-a înţeles cu Alin. „Nu este de acord să păstrez numele, de aia nu am divorţat rapid. O să ne vedem la judecată!”, a spus ea paparazzilor Spynews.ro. De asemenea, Larisa a confirmat faptul că Alin Oprea nu mai păstrează legătura cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Larisa şi Alin Oprea au ales să divorţeze după 22 de ani de căsnicie, surse din anturaj spunând că Larisa însă suferă o dezamăgire enormă, după ce în presă au apărut imagini cu soţul ei şi o femeie misterioasă. „Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă”, a declarat Larisa pentru Click.ro. După ce s-au înţeles asupra numelui, divorţul s-a programat la ora 14.00, însă Alin Oprea a fost cel care a întârziat, astfel că s-a făcut o reprogramare. Cei doi au divorţat într-un final la un notar din Bucureşti. Au ajuns separat în faţa notarului, iar Larisa a venit cu cei doi copii. În interior au stat în camere separate, fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezenţa avocatului şi a notarului, apoi cei doi foşti soţi şi-au tranşat averea adunată.

Larisa a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărţit până acum. „Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta… Aleg să merg mai departe alături de cei doi copii perfecţi, las trecutul în urmă …”, a declarat Larisa pentru aceeaşi sursă.

loading...
error: Content is protected !!