marți, 13 aprilie 2021

Buzoianca Irina Fodor, despre familia sa cea sobră: „Îți dai seama cum a fost când am adus acasă rock-starul cu cercel în ureche, țigări și șpriț…”

Într-un interviu acordat de Irina Fodor despre familie și începutul relației ei cu artistul Răzvan Fodor, buzoianca a recunoscut că a avut ceva emoții atunci când l-a prezentat familiei pe iubitul ei. Motivul era unul cât se poate de serios, întrucât în familia Irinei nu se vorbeau prostii, nu se înjura, nu se purtau haine ,,deocheate”, nu se fuma și nu se consumau băuturi alcoolice de față cu copii. „Știau de el doar că era vedetă. Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e ve­detă. Prin 2008 nici nu știau să-l caute pe Google… Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a recunoscut Irina.

Buzoianca a mai completat că părinții ei nu erau așa ,,deschiși” ca mama lui Răzvan, probabil pentru că părinții de fete sunt puțin mai ,,în gardă”, așa că nu a fost mare dialog din prima. „Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general”, a glumit pe seama acelui moment Irina. Răzvan nu îi vorbea cu „dumneavoastră” tatălui ei, dar invers, da; tatăl Irinei îi spunea artistului ,,dumneavoastră”.

„Nici acum nu-i vorbesc la per tu. E mai sobru puțin, dar o să-l scoatem noi din ale lui”, a spus Răzvan ­des­pre socrul său.

Mama Irinei, în schimb, era foarte emoționată și foarte intimidată de ­Răz­van, dar ulterior s-a rela­xat și acum acesta este, ginerele ei preferat. „Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, mai punctează Irina.

În stânga Irina la absolvirea liceului, alături de sora ei, în dreapta, sora ei la absolvirea liceului, alături de Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor

Co-prezentatoarea de la showul „Vocea României” mai are o soră mai mică cu 11 ani decât ea, studentă la Drept, mai pragmatică, mai cu picioarele pe pământ, spre deosebire de Irina, care a fost tot timpul visătoarea și artista familiei. „M-au inspirat mama și bunicul, ei mi-au dat dragostea pentru cărți, ei se pierdeau tot timpul în povești și mă ajutau și pe mine să-mi dezvolt imaginația și atunci am creat tot timpul din orice o poveste”, a subliniat buzoianca.

Momentul în care ­Răz­van a fost prezentat familiei Irinei a rămas memorabil și acum, iar artistul recunoaște că a fost foarte greu pentru el, care este mai spurcat la gură, să fie acceptat așa într-o familie mai conservatoare cu vocabularul și independența. „Așa a și fost crescut, așa vorbeste Răzvan și în prezența maică-sii, mai liber, și a fost acceptat așa și pe unde a lucrat, și vă imaginați cât de timid înjura în preajma alor mei. Ca să înțelegeți că eu pe tata nu l-am auzit înjurând nici măcar o dată în viața lui. Ei în casă nu au ridicat tonul unul la celălalt vreodată. Cea mai nasoală înjurătură a lui tata a fost când era să facem accident și a spus: <Bă, dobitocule!>.  Îți dai seama cum a fost când în templul acesta de ­fa­milie eu le-am adus rock-starul? Cu cercel în ureche, băiat de oraș, cu țigări, șpriț…”, a detaliat amuzată și acum Irina Fodor.

loading...