joi, 04 iunie 2020

Buzoianca Gabriela Cristea, patru de „DA” la Românii au Talent / Florin Călinescu: „Ai ce-ți trebuie, chiar și eu aș vrea să fii profesoara mea“ (VIDEO)

   Vineri, românii au avut parte de o nouă ediție de zile mari a emisiunii  „Românii au talent”, cu replici inedite, momente senzaționale, concurenți carismatici, multă energie și talent autentic, prezentat în cele mai surprinzătoare forme.

   Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fascinați de reprezentațiile fa­bu­loase care i-au făcut să se ridice de pe scaune, au răsplătit cu DA concurenții care au reușit să-i cucerească și s-au distrat în fiecare pauză de filmare împreună cu gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

   Printre concurenții care și-au demonstrat talentul s-a numă­rat și profesoara de ­mu­zică Gabriela Cristea, din Buzău, care a ales să interpreteze o arie din ,,Fantoma de la Operă“. Profesoara de canto a urcat pe scena de la „Românii au talent” cu foarte multe emoții, însă, în momentul în care a început să cânte, a reușit să capteze interesul tuturor, fiind aplaudată îndelung de public, mai ales de susținătorii ei, elevi și prieteni.

„Lasă-le naibii de arii și fantome“

   „Cred că toți cei din sală vor să fie elevii dumneavoastră! Ai niște sute de numai de aici, din public”, a remarcat Mihaela după aplauzele îndelungi ale publicului.

   Gabriela merge în etapa următoare cu patru de DA, iar susținerea și încurajarea lui Florin Călinescu a fost de departe cea mai puternică dintre cele exprimate de jurați. „Treci mai pe comercial și lasă-le naibii de arii și fantome, ai ce-ți trebuie, chiar și eu aș vrea să fii profesoara mea”, a punctat Florin Călinescu în stilul său caracteristic.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a deschis-o aici, pregătind numeroși copii și tineri.

loading...
error: Content is protected !!