marți, 26 mai 2020

Buzoianca Gabriela Cristea, în seara aceasta, la „Românii au talent“

   Un moment pe care l-a așteptat de mult timp, în fața unei țări întregi și a unui juriu de excepție. Este vorba despre buzoianca Gabriela Cristea, care, după mai multe sfaturi și încurajări, a acceptat să se înscrie la show-ul „Românii au Talent“ de pe ProTV, asta după ce, anul trecut, a dorit să își testeze calitățile vocale în cadrul altei emisiuni de talen­te, „Vocea României“.

   „Am fost îndrumată spre acest tip de emisiune pentru că mi s-a explicat că vocea mea aici se potrivește. Așa că, după câteva probe și teste, mă bucur să vă anunț că voi apărea la te­levizor, vineri seară, cu o pres­tație artistică ce va fi analizată în mod profesionist de oameni deosebiți. Tot ce mi s-a întâmplat aici este o experiență de neuitat, ce va rămâne în inima mea de artist mereu, dar mai multe nu vă pot detalia, urmăriți-mă și veți afla!“, a declarat buzoianca Gabriela Cristea.

   Profesoara de muzică a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o înainte cu câteva secunde de a intra pe scenă, și aici vorbim despre câțiva prieteni dragi, familia și o parte dintre elevii săi de la școala de muzică.

   „Vor fi vorbe frumoase, susținători puternici în sală, pe care sper că îi veți vedea în interviu și îi veți auzi la finalul prestației, așa că le mulțumesc din inimă celor dragi ce mi-au fost alături și echipei ProTV (Robertin Finati, Alexandra Roș­ca, Arthur Orban, Sebas­tian Tomulescu), soțului meu pentru toată dragostea și sus­ținerea, precum și dumnea­voastră, dragi prieteni, atât pentru prezență, cât și pentru frumoasele încurajări!“, a mai completat profesoara de mu­zică.

   Gabriela Cristea a absolvit Liceul de Muzică din Buzău, continuându-și apoi studiile la Conservatorul din București. Calitățile sale vocale au  făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, unde a evoluat ca soprană peste zece ani. Odată revenită la Buzău, din motive familiale, Gabriela s-a dedicat școlii de muzică pe care a des­chis-o aici, pregătind numeroși tineri de diferite vârste.

loading...
error: Content is protected !!