miercuri, 21 octombrie 2020

Buzoianca Ellie White, jignită pentru că a anunțat că are COVID:  „Am descoperit încă o dată că spațiul online este nociv; toți sunt specialiști, chiar reîncarnări ale lui Einstein”

Artista buzoiană Ellie White, fosta componentă a trupei DJ Project, a anunțat marți pe pagina ei de Facebook că a fost depistată pozitiv la testul de coronavirus. Chiar dacă artista a atașat și testul, mulți dintre cei din mediul online au acuzat-o că a trecut în rândul vedetelor care au ales „să se vândă”, mințind ca există acest virus.

În replică, buzoianca a ve­nit cu precizări pe blogul personal, povestind care au fost simptomele și când au apărut ele acestea, atrăgând atenția prietenilor ei din mediul virtual că acest virus nu este o glumă și trebuie tratat ca atare.

„Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În urmă­toarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”, a scris Ellie White pe Facebook.

Care au fost simptomele artistei

Ellie a mai completat că virusul Covid a pus-o la pat pentru trei zile, cu o stare foarte urâtă: febră mare, până în 39 de grade, durere în piept, durere continuă de cap, durere generală de corp, senzație de durere la atingere, durere de ochi, senzație de oboseală cronică și cu o formă ușoară de tuse.

„După ce am primit confirmarea testului care era pozitiv pentru acest virus, am dorit să anunț public acest lucru cu simplul scop de a atrage, atenția asupra nevoii de a va proteja și de a lucra la imunitatea voastră pentru că atunci când vă veți lovi și voi de acest virus (pentru că mulți dintre voi o veți face), să puteți să treceți mai ușor peste această perioadă, și să va luptați cu un organism puternic, decât cu unul slab. Din acest motiv, acela că am avut <tupeul> de a posta pe pagina de Facebook această informație, mulți mi-au sărit în cap și mi-au aruncat injurii și cuvinte urâte”, a mai scris pe blogul sau artista.

„De la <mincinoasă> la <cu cât te-ai vândut și tu?>”

Buzoianca s-a arătat dezamăgită de unele comentarii răutăcioase ce au venit că urmare a declarării rezulta­tului testului.

„Am descoperit încă o dată că spațiul online este unul extraordinar de nociv. Aici, toată lumea are dreptul să judece pe toată lumea, cu atât mai mult dacă ai ghinionul să fii o persoană publică, toată lumea are dreptul să critice pe toată lumea, chiar dacă persoanele care te critică te cunosc sau nu, aici toți sunt medici, avocați, experți, analiști, chimiști, biologi, politicieni, muzicieni, artiști, matematicieni, arhi­tecți, la naiba, toți sunt și astronauți, și unii dintre ei sunt chiar reîncarnări ale lui Albert Einstein! În fine, cred că ați înțeles ideea.. toți sunt pricepuți la toate! Și… ferească Dumnezeu să încerci să îți expui o părere, un lucru care ți s-a întâmplat și din care ai vrea să învețe ceva și cei care te urmăresc (mai ales dacă ești persoană publică), pentru că abia atunci începe adevăratul măcel!! De la <mincinoasă> la <cu cât te-ai vândut și tu?>, le-am citit cam pe toate! Și, deși mi-am făcut timp să le explic acelor persoane foarte vehemente în declarațiile lor de mai sus că nu m-am victimizat, nu am spus nimănui să stea în casă sau să încerce noul vaccin, sau că ziua e soarele pe cer și noaptea e luna cu stelele, la un moment dat am cedat psihic și m-am oprit, pentru că ajunsesem la un punct în care m-am simțit Don Quijote!”, a precizat Ellie.

Cântăreața a ținut să su­blinieze că primul din familie care s-a simțit rău a fost soțul ei, cu care s-a întors recent de pe drumuri, și s-au gândit că de la oboseala acumulată i-a scăzut imunitatea și a răcit puțin, cu atât mai mult cu cât îl durea foarte tare în gât, iar febra nu a crescut mai mult de 37.5 grade. Luni, după testare, buzoianca a început să se simtă mai bine, dar marți testele au arătat că atât ea cât și soțul sunt pozitivi.

„De unde am contactat virusul?”

Cât despre locul sau persoana de la care a contactat virusul, Ellie nu știe cu exactitate, cert este că ea și soțul ei s-au protejat cât au putut, însă situația a devenit stresantă atunci când au analizat că au venit în contact și cu părinții în acele zile, și ei au o stare de stare de sănătate firavă.

„De unde am contactat virusul? Habar n-am! Când? Nici asta nu știu! Știu doar că noi am făcut tot posibilul să ne protejăm! Se pare că nu a fost suficient. D. a fost stresat de faptul că între timp am luat contact și cu părinții lui, care nu stau prea grozav cu sănătatea. Până își fac și ei testul și aflăm rezultatul, stăm ca pe ace, stresați de posibilitatea că am fi putut să le transmitem și lor virusul. Aștep­tăm rezultatele testelor făcute și copiilor, doar să fim siguri că nici ei la rândul lor nu au luat de la noi și au dat mai departe copiilor cu care au luat contact. Ne-am anunțat toți vecinii, am anunțat la școală și la grădiniță, am anunțat toate persoanele cu care am luat contact în ultima săptămână, și stăm cu inima cât un purice să vedem dacă am dat virusul mai departe cuiva sau nu. Deci, ce să vă zic… NU, nu mă bucur că am luat Covid, aveam foarte multă treabă săptămânile astea! Am pierdut un concert care, mă repet, era ca o mană cerească în această perioadă!”, a mai precizat buzoianca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!