miercuri, 21 octombrie 2020

Buzoianca Dora Ungureanu și-a deschis școală de muzică

Artista buzoiancă Dora Ungureanu și-a propus să îi învețe pe copii talentați tot ce știe ea despre muzică și sa le împărtășească din experiența ei de scenă de până acum.

„Dragilor, sunt tare mândră de această realizare! A venit momentul ca tot ceea ce eu am fost învățată de profesorii mei în trecut să le împăr­tășesc și elevilor mei!”, a fost anunțul promovat recent de artistă săptă­mânile trecute, care spune că și-a deschis propria școală de mu­zică, intitulată „Young Music School”.

Până acum, trei dintre elevii Dorei Ungureanu au fost alături de ea pe platourile de filmare ale emisiunii „Matinali și Populari” de pe Etno tv, precum și la „Petreceți cu noi”, la Inedit tv, emisiunea ce s-a realizat chiar la Buzău, filmările desfășurându-se miercuri, pe terasa unui restaurant din Parcul Crâng.

„Un proiect inedit la care visam de ceva timp”

„Pentru că asta îmi place cel mai mult și des să fac și pentru că am ales acest drum, al muzicii, am decis să le împărtășesc și actualilor și viitorilor mei elevi tot ce am fost și eu învățată de profesorii mei și desigur, tot ce am reușit să asimilez de-a lungul experienței mele muzicale. Sunt fericită și mândră că nu de mult timp am reușit oficial să îmi adun o echipă de talentați pe care să îi inițiez și împreună să formăm o familie care mai nou se numește <Young Music School By Dora Ungu­reanu>. Este un proiect inedit la care visam de ceva timp, care mă împlinește și care mă motivează zilnic”, a declarat pentru OPINIA Dora Ungureanu.

Buzoianca a mai precizat ca prin activitatea cu copii se regăsește și ea, și retrăiește vremurile când era prezentă la orele de canto, repeta și încerca pe cât posibil să fie cea mai bună, pentru a ajunge pe scenă.

„Consider că dacă îți place cu adevărat un lucru îl poți face indiferent cât ești de mic, drept urmare în echipa noastră sunt primiți copii începând de la vârsta de 4 ani. Cei care vor să ne urmărească activitatea ne pot vizita pagina oficială a școlii, Young Music School By Dora Ungureanu, acolo găsesc poze și clipuri de la diferite concursuri și emisiuni naționale unde particip cu elevii mei și bineînțeles tot acolo au șansa să ne și contacteze dacă vor să facă parte din cea mai frumoasă, veselă și talentată echipă. Motto-ul după care întotdeauna ­m-am ghidat în viața profesională, dar și cea personală, este <90% transpirație, 10% respirație>. Ambiție, do­rință și încredere, asta îmi voi învăța fiecare elev să dobândească!”, a mai spus Dora.

loading...
error: Content is protected !!