marți, 26 mai 2020

Buzoianca Doiniţa Ioniţă, în echipa primei televiziuni pentru copii şi tineret din România

Buzoianca Doiniţa Ioniţă s-a apucat de televiziune. Adolescenta de 15 ani, care va cânta pe scena Festivalului de la Cannes după ce a devenit celebră în cadrul emisiunilor de talente, va face parte din Şcoala de Televiziune Romania „Hello Tv”.

„Hello Tv”, prima televi­ziune educaţională pentru copii şi tineret din România, este un proiect nou şi foarte atractiv pentru toţi copiii din Bucureşti şi din zonele învecinate.

Solista buzoiancă a fost inclusă în Trupa „Îndrăgostiţi de Muzică“, care face parte din proiectul televiziunii. Grila „Hello Tv” va cuprinde emisiuni dinamice, antrenante, susţinute de copii talentaţi şi simpatici, emisiuni de cunoaştere, cursuri de limbi străine, multe informaţii şi, nu în ultimul rând, concursuri de cultură generală cu premii.

Potrivit reprezentanţilor televiziunii, proiectele emisiunilor vor fi definitivate în următoarele două săptămâni, timp în care va fi finalizat şi proiectul editorial al televiziunii. Şcoala de televiziune „Hello Tv“ va debuta la începutul lunii mai şi se va bucura de participarea a peste 30 de copii implicaţi în acest proiect. Prima fază a acestei şcoli de televiziune se va desfăşura în perioada 1 mai – 1 iunie, prin cursuri de câte şase ore în fiecare zi de sâmbătă, iar începând cu data de 1 iunie postul „Hello Tv“ se va lansa online. Postul va emite în acest sistem până în luna decembrie, perioadă în care copiii cooptaţi în proiect se vor specializa pentru a face producţii cât mai bune. În toată această perioadă, se vor face toate demersurile necesare ca postul să obţină licenţa pentru a emite pe satelit şi pe reţelele de cablu TV.

Dincolo de satisfacţia de a fi inclusă în proiectul „Hello Tv”, buzoianca Doiniţa Ioniţă se mândreşte că va susţine, luna viitoare, un recital la „Cannes Global Short Film Awards Gala and Luxury Fashion Shows” din cadrul celei de a 71-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. Originară din Rm. Sărat, Doiniţa a reuşit, anul trecut, să stârnească admiraţia Andrei pe scena de la „Românii au talent”, unde a cântat piesa Larei Fabian, „Je t’aime”. În 2015, buzoianca a câştigat cea de a opta ediţie a showului „Next Star“. Adolescenta mărturiseşte că a început să cânte de mică şi, mai târziu, şi-a dat seama că are ureche muzicală, aşa că a căutat un profesor de canto şi de doi ani ia lecţii profesioniste. A participat la multe festiva­luri şi concursuri, unde a obţinut nenumărate premii şi trofee. În afara cursurilor, urmăreşte cu atenţie diverşi cântăreţi şi încearcă să-şi creeze propria imagine. Pe lângă muzică, concurenta pictează, desenează, dansează şi spune că adoră să facă modelling.

loading...
error: Content is protected !!