marți, 26 mai 2020

Buzoianca Diana Ioniţă, într-o nouă formulă muzicală

• Frumoasa artistă şi-a format propria trupă, ce-i poartă numele, alături de Dragoş Cojanu la acordeon şi Vasi Moruz la clape

Când trei oameni ce iubesc muzica se întâlnesc, nu se pot naşte decât proiecte frumoase. Pe această reţetă a mizat şi solista de muzică populară Diana Ioniţă când a început colaborarea cu doi instrumentişti tineri, pentru a forma o trupă care să îmbine toate genurile muzicale, astfel încât să poată onora orice petrecere private.

„Este o nouă formulă, cu mine ca solistă, sub formă de colaborare, care doreşte să îmbine mai multe genuri muzicale, în cadrul unui singur eveniment. Fiecare dintre noi activează în domeniul muzical de ceva vreme şi această pasiune comună ne-a determinat să încercăm cu multă încredere, şi altceva!”, a spus Diana Ioniţă. Din trupă fac parte, alături de frumoasa solistă, buzoianul Dragoş Cojanu la acordeon şi buzoianul Vasi Moruz (originar din Gorj) la clape.

Cei trei sunt extrem de entuziasmaţi de noul început şi declară că nu şi-au fixat încă nicio  „ţintă”. Îşi doresc doar să se poată exprima prin muzică aşa cum simt, şi să poată oferi momente frumoase celor ce apreciază muzica de calitate.

„Mă bucur să văd că proiectul a fost bine primit, în primele 48 de ore am primit peste 18.000 de vizualizări pe reţelele de socializare şi sunt sigură că şi celelalte noutăţi vor bucura în aceeaşi măsură auditoriul”, a mai spus Diana Ioniţă.

Implicată în acţiuni de caritate

De curând, buzoianca s-a implicat şi în acţiuni caritabile, acceptând invitaţia de a cânta alături de alţi colegi din lumea artistică la un centru de recuperare din Plavia, Prahova, cunoscut sub denumirea de ,,Steaua“.

„Am văzut atât de multă bucurie pe chipul unor oameni diferiţi, încât mi-am adus ami­nte că trebuie să îi mulţumesc zilnic bunului Dumnezeu pentru tot ce ne dăruieşte în această viaţă frumoasă! Aveţi grijă de voi, oameni dragi! Nimic pe această lume nu este fără de rezolvare. Optimismul şi zâmbetul pe buze au rol de tratament”, a mai declarat Diana.

loading...
error: Content is protected !!