marți, 26 mai 2020

Buzoianca Aida Parascan apelează la operaţii estetice 

De şase ani s-a tot gândit să îşi aducă „îmbunătăţiri“ aspectului fizic şi, în sfârşit, a găsit un medic care îi inspiră încredere din toate punctele de vedere, Chawi Youssef. Este vorba despre buzoianca Aida Parascan, câştigătoare a concursului MasterChef de la ProTv.

„Psihologia spune aşa: femeia ce poate accepta necesitatea schimbării, chiar şi prin durere, este o luptătoare. Şi atunci când operaţia nu e un moft, ci o necesitate, eu spun <da> operaţiilor estetice!”, a scris Aida Parascan pe re­­ţeaua de socializare, anun­ţându-şi prietenii în legătură cu inter­venţia pe care urmează să o facă chiar astăzi, 24 aprilie.

Nemulţumită că bustul său s-a modificat după trei naşteri, Aida a făcut o vizită la medicul estetician. Este vorba despre chirurgul Chawi Youssef, care i-a recomandat o operaţie cu implanturi siliconice.

„Mi-era frică de tot ce presupune această intervenţie”

„Nu am vrut să-mi fac o astfel de operaţie, însă cred că după o vârstă este o nevoie, nu un moft. Eu am trecut prin experienţa naşterii de trei ori, mi-am alăptat copiii şi, slăbind şi îngrăşându-mă, pot să spun că decolteul meu nu mai este la fel ca la început. Mi-era frică de tot ce presupune această intervenţie, am vorbit cu mai mulţi medici şi m-am hotărât abia după ce l-am întâlnit pe doctorul Chawi Youssef. A avut răbdare să-mi dea toate detaliile, i-am pus nenumărate întrebări, am văzut mai multe doamne care s-au operat la el, iar rezultatele lui m-au încurajat. Marţi mă operez!”, a declarat Aida.

Buzoianca şi-a făcut toate controalele şi analizele premergătoare unei astfel de operaţii, iar acum aşteaptă să intre pe mâna medicului. În acelaşi timp, ea îşi pregăteşte agenda pentru următoarele proiecte. „În curând o să des­chid studioul culinar şi cred că o să fiu foarte ocupată în această perioadă cu partea profesională. În al doilea rând, mă pregătesc să îmi lansez cea de-a doua carte, care o să fie cu specific <carne de vită> şi după, sper, să mă bucur de vacanţă. În toamnă o să fie lansarea, mai exact în septembrie. Vor fi în jur de 75 de reţete, plus descriere, aşa că vor fi peste 100-150 de pagini. Am muncit foarte mult la ea”, a declarat Aida Parascan.

Până atunci, pe buzoiancă o puteţi urmări la „Reţetele Aidei“ din fiecare joi, de la ora 14,30, de la Tvr2, unde vă va împărtăşi secretele unor reţetele perfecte.

loading...
error: Content is protected !!