duminică, 28 februarie 2021

Buzăul se bate de la egal la egal cu Parisul

Singura publicație globală pentru rebranding și dezvoltare de brand, Transform Magazine din Marea Britanie, a publicat lista scurtă a nominalizaților la premiile concursului „2021 Transform Awards Europe”, competiție aflată la a 12-a ediție. Câștigătorii vor fi anunțați

într-o gală ce va avea loc pe 29 aprilie. Anual, au loc patru gale de decernare a premiilor, la Londra, Dubai, New York și Hong Kong, scrie superso­nicradio.ro.

Au fost nominalizate firme de prestigiu, la diferite categorii ale concursului, cum ar fi cea mai bună creație vizuală, cea mai bună soluție arhitecturală de brand (Swisscom, Polaris), cea mai bună signalistică (Citroen și Lonsdale Design), cel mai bun brand audio (Deutsche Telekom, Mastercard), cea mai bună experiență de brand (Vype, British American Tobacco, Fitch), cea mai bună relație cu acționarii pe timpul unei campanii (KFC, Verizon).

La categoria „cel mai bun brand de localitate sau de țară”, au fost făcute două nominalizări: Orașul Paris și Orașul Buzău.

„Nominalizarea vine ca o confirmare a calității brandului orașului Buzău, identitate care a fost consolidată în ultimii ani și care a devenit vizibilă pentru oricine trece prin orașul aflat la răscrucea drumurilor celor trei mari regiuni istorice românești: Muntenia, Moldova și Transilvania”, scrie sursa citată.

Lista completă a nomina­lizărilor poate fi consultată la adresa:

https://www.transformmagazine.net/awards/europe/the-shortlist/

loading...
error: Content is protected !!