miercuri, 15 iulie 2020

Buzău – Tulcea – Constanţa, mini-turneu de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a!

Astăzi a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorţi a mini-turneelor de baraj, în trei echipe, pentru promovarea în Liga a 3-a. Campioana judeţului Buzău va evolua într-o grupă cu reprezentantele judeţelor Tulcea şi Constanţa, în cealalta fiind repartizate cele ale judeţelor Brăila, Vrancea şi Galaţi.

AJF Tulcea a anunţat deja două variante de încheiere a sezonului. Dacă vor fi permise anumite relaxări după data de 1 iulie, Liga a 4-a se va finaliza cu un play-off între primele patru echipe din clasamentul la data întreruperii campionatului: Pescăruşul Sarichioi, Flacăra Mihail Kogălniceanu, Granitul Babadag şi Şoimii Topolog. În caz contrar, echipa din Sarichioi va fi desemnată drept campioană judeţeană.

AJF Constanţa nu a luat o decizie în privinţa desemnării formaţiei pentru baraj. În momentul întreruperii campionatului, pe primele două poziţii, la egalitate de puncte (45), se aflau Viitorul Fîntînele şi CS Năvodari.

AJF Buzău are în plan un play-off între primele patru clasate (CSM Rm. Sărat, Voinţa Lanurile, Team Săgeata şi Gloria Vadu Paşii), dar s-ar putea ajunge ca lidera CSM Rm. Sărat să meargă la baraj.

*Câştigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj va primi dreptul de a evolua în ediţia 2020-2021 a Ligii a 3-a

*Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a nu se înscrie în competiţie, nu îndeplineşte condiţiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiţiei,  locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.

 

loading...
error: Content is protected !!