vineri, 16 aprilie 2021

Brambureală! Copiii din Cochirleanca se întorc joi la școală după ce marți și miercuri au învățat online

Comitetul Județean pentru situații de Urgență a decis astăzi ca începând cu data de 25 februarie, ca urmare a scăderii ratei de incidență la nivelul localității Cochirleanca, de 0,96/1000 de locuitori, să se treacă de la scenariul 2 la scenariul 1 de funcționare a tuturor unităților de învățământ.

În hotărârea CJSU se menționează că scenariul de funcționare a unităților de învățământ se va actualiza la 14 zile sau ori de câte ori este nevoie, în funție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități, precum și în funcție de infrastructură și resursele existente în fiecare unitate școlară.

Decizia vine după ce luni, CJSU a decis trecerea unităților școlare din Cochirleanca de la scenariul 1 la scenariul 2 începând cu 23 februarie, după ce rata de incidență a crescut la nivelul localității la 1,5/1000 locuitori.

În schimb, la Poșta Câlnău a fost invers. Tot de marți unitățile școlare au trecut de la scenariul 2 la scenariul 1, după ce incidența calculată pe 22 februarie a fost de 0,99/1000  locuitori. La Poșta Câlnău, săptămâna trecută, elevii au învățat online, comuna fiind în scenariul galben.

loading...