marți, 20 octombrie 2020

VIDEO Botez cu Adrian Minune mare naș, oprit de polițiști la Merei. Cine organiza evenimentul

Un botez la care participau aproximativ 250 de invitați a fost oprit ieri de polițiști. Evenimentul se desfășura într-un salon de evenimente de pe DN1B, iar naș era Adrian Minune, pe numele de botez Adrian Simionescu, unul dintre ce mai mari cântăreți de manele din România. Organizatorul evenimentului privat și tatăl copilului este un buzoian aflat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, care a făcut obiectul unor ample percheziții la finalulul lunii iulie. Polițiștii i-au deturnat însă planurile. La petrecere ar fi fost așteptat și Florin Salam dar și alți colegi de breaslă ai nașului.

S-a întâmplat ieri. În intervalul 19.00 – 01.00, în cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat  agentul economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părasit locația.

În urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință.

Amănunte AICI

 

loading...
error: Content is protected !!