duminică, 07 martie 2021

Benone Sinulescu acuză artiștii care au câștigat bani din melodiile lui

• Buzoianul se declară dezamăgit de prietenii de scenă cărora le-a dat piese și care nu i-au mai cerut acordul să le cânte ulterior

Un scandal monstru pare că este pe cale să izbucnească la început de an în muzica populară româ­nească! Conform spynews.ro, Benone Sinulescu (83 de ani) a oferit câteva declarații uluitoare pentru Antena Stars, aducând acuzații grele celor care au câștigat sume mari de bani din cântecele lui.

Din păcate, marele cân­tăreț s-a confruntat de-a lungul vieții și cu situații dificile în alte situații supărarea i-a trecut repede, cu prietenii a fost o altă poveste. Cântărețul a adus acuzații grave celor care au făcut bani pe spatele lui, mai ­exact pe melodiile sale, spunând însă că, odată cu trecerea timpului i-a mai trecut din supărare. „Nu mai sunt supărat rău, dar eu i-am ajutat mult, iar ei… Nu am nimic cu nimeni. Le-am dat că am vrut eu și că mi-au plăcut vocile lor. Aș vrea să spun realitatea, să o aduc în prim-plan, dar poate mai calc în stânga. Însă merg mai departe”, a spus Benone Sinulescu pentru Antena Stars.

Buzoianul a mărturisit că a fost dureros faptul că nu a fost întrebat de artiștii ­respectivi dacă îi pot cânta melodiile, însă a trecut mai departe. „Am făcut cu ­Gheor­ghe Zamfir fel și fel de înregistrări, că sunt am­bițios. Și mă mai doare ceva. Te doare gura să zici: <Vreau să fac cântecul ăla și eu>? Eu i-am dat cântecul cu care a câștigat bani pe oriunde a mers, dar eu mă bucur pentru el, pentru că îmi place vocea lui, e muzical, de primă mărime”, a mai transmis el.

Benone Sinulescu și-a amintit cu drag de zilele în care umplea stadioanele de oameni veniți să asculte vocea inconfundabilă a celui care își spune „tatăl dialogurilor muzicale”.

„Eu am fost tatăl dialogurilor muzicale. Aveam numai stadioane arhipline. Dar dacă mă atingeți la lingurică… Vă pot spune că mă bucuram foarte mult atunci când vedeam că acele stadioane se umplu”, a mai adăugat artistul.

Benone Sinulescu este cunoscut de toată lumea, fiind unul dintre cei mai mari artiști cu care țara noastră se poate lăuda, celebrul cântăreț de muzică populară ajungând faimos și în străinătate, chiar și în țările arabe.

loading...
error: Content is protected !!