Majoritatea companiilor din ziua de azi au nevoie de un Site Web pentru a-si promova produsele sau serviciile în mediul online ( pe internet ), cat și pentru a atrage cat mai mulți potențiali clienți iar acestea vor duce automat la creșterea și dezvoltarea afacerii.

Cu alte cuvinte: website-ul companiei joacă un rol extrem de important în orice afacere care intenționează să se extindă.

Cu toate acestea, la începutul unei afacerii crearea unui site web poate părea destul de costisitoare și greu de atins, însă acest lucru nu mai este de actualitate deoarece tehnologia a tot avansat și au fost dezvoltate platforme speciale cu ajutorul cărora oricine își poate creea un website profesional fără a avea cunoștințe de programare. 

Ce ar trebui să conțină site-ul companiei?

Informațiile de baza care nu ar trebui sa lipseasca ar fi : 

  1. Pagina Principala (Acasă) – este cea mai importantă deoarece aici vor ajunge majoritatea vizitatorilor. Aceasta ar trebui sa conțină câte o scurta prezentare a restul paginilor cat și câteva cârlige care sa starneasca interesul vizitatorilor.
  2. Datele de Contact – locatia, număr de telefon, adresă de e-mail cat si un formular de contact și eventual intervalul orelor de lucru )
  3. Despre noi – câteva informații despre istoria firmei, realizarile acesteia și  datele de înregistrare,
  4. Servicii si/sau Produse – pagina în care sa listati serviciile și/sau produsele oferite, cu sau fără prețuri, important este să aibă un aspect plăcut și să fie foarte lizibile…eventual ați putea adăuga câteva exemple anterioare și clienții cu care ai lucrat.
  5. Blog/Referințe sau Galerie – aceasta pagina ramane la alegerea fiecăruia în funcție de afacerea pe care o promovează.

 

Care ar fi cel mai potrivit program pentru crearea unui website ?

Exista pe piata deja cateva platforme care pot fi utilizate pentru a creea un site web adecvat din toate punctele de vedere, chiar și fără a avea cunoștințe de IT sau Web Design.

Una dintre cele mai bune platforme ar fi cea oferită de WebWave. Aceasta va oferă posibilitatea de a va construi Gratuit website-ului exact după dorintele si necesitatile pe care le aveți, iar cand veți decide ca pagina este gata de publicare puteți activa Planul Premium care contine gazduire gratuita, trafic nelimitat, siguranța ( prin certificatul SSL ), domeniu .ro gratuit în primul an, aplicare automată pentru Google, căsuțe de email nelimitate, o gama variată de sabloane deja optimizate pentru dispozitivele mobile plus multe altele.

Costurile implicite ale unui website ?

Prețul este și el un aspect foarte important, deoarece sunt multe companii care cer destui de mulți bani iar de multe ori rezultatele sunt dezamagitoare. 

Foarte multe persoane aleg să-și construiască singuri website-ul chiar dacă nu au experienta necesara, pentru ca au la indemana o mulțime de Tutoriale în care totul este explicat pas cu pas, iar dacă mai exista și consultanți experimentați disponibili de Luni pana Vineri atunci totul devine doar o chestiune de timp. 

Compania WebWave va pune la dispoziție toate instrumentele cat și ajutorul necesar pentru a va construi website-ul mult dorit.  

DISTRIBUIȚI
loading...