Sport

Becali, discurs aiuritor înaintea meciului de la Buzău!

„Dacă batem, noi suntem campioni! Le dăm 12-0!”

FCSB nu se împacă cu pierderea titlului şi nu o recunoaşte pe CFR Cluj drept campioana României! Patronul Gigi Becali descrie ceea ce s-a întâmplat pe final de campionat drept „hoţie şi miniciună” şi susţine că o victorie duminică seară, în faţa clujenilor, în meciul programat de la 21.30 pe stadionul din Crâng, i-ar face echipa campioană morală. Mai mult, Gigi Becali vrea să-i şi umilească pe „vişinii”, sperând într-o victorie cu 12-0!

„Să vedem dacă luăm campionatul ăsta. Mai avem o finală de campionat. Pe mine nu mă interesează minciuna şi hoţia, le exclud. Vreau să văd dacă echipa mea e campioană. Dacă duminică învinge echipa mea, e campioană! Nu mă interesează cu ce vine CFR. Mă interesează echipa mea, să bată duminică. Dacă mănâncă bătaie sau face egal, echipa mea e pe locul 2 şi felicit campionii. Hoţia care a fost o exclud. Minciuna şi hoţia nu le accept! E adevărat, poţi fura, dar eu nu accept. Vreau să văd realitatea, iar realitatea şi evidenţa se vor vedea duminică. Toni Petrea (n.r. antrenorul FCSB) mi-a zis: «Sunt campion». «Nu eşti». «Cum nu sunt? Nu au dat gol din ofsaid? Am câştigat, sunt pe locul 1». Contează golul primit de noi în ultimele minute (n.r. – cu Voluntari). Atunci eu zic «Da, domne, ai dreptate, eşti campion»”, a declarat Becali la Pro Arena. Patronul FCSB nu pare interesat de faptul că ardelenii vor folosi rezervele şi juniorii la meciul de duminică, la care este posibil ca nici antrenorul Dan Petrescu să nu se afle pe bancă: „Nu mă interesează de Dan Petrescu. 12-0 atunci!”.

Potrivit surselor DigiSport, în meciul de la Buzău, pe lângă juniori din cadrul Academiei şi jucători folosiţi mai puţin de Dan Petrescu în acest campionat, CFR Cluj va veni la Buzău şi cu doi dintre titularii obişnuiţi. Ciprian Deac şi Claudiu Petrila au cerut să joace în Crâng, deşi aveau liber, iar în formula de start va mai apărea şi veteranul Ovidiu Hoban (39 de ani).

 

Articole similare