joi, 04 martie 2021

Bătaie, la Buzău, pe posturile din Poliţie, chiar şi după scandalurile care au zguduit instituţia

„Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevă­rului, care nu au linişte până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândeşte-te şi pune în balanţă dacă munca de ani de zile a unor oameni excepţionali poate fi ştearsă cu buretele de o persoană”, a fost mesajul pe pagina de Facebook a Poliţiei Române în plin scandal iscat din cauza agentului pedofil, iar mesajul pare să fi prins, cel puţin la Buzău.

Nu mai puţin de 79 de persoane s-au înscris pentru a participa la concursul pentru ocuparea celor patru posturi de agent şi cinci de ofiţer, din care unul pentru reîncadrare. Alte 17 persoane aspiră la unul din cele cinci posturi contractuale: inginer constructor, electrician, mecanic auto, bucătar, îngrijitor.

Concursurile urmează să aibă loc în luna martie.

loading...
error: Content is protected !!