Actualitate

Bărbatul care s-a aruncat de la etaj în Micro 5 a decedat

Bărbatul de 65 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului unde locuia, a decedat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă, în timpul investigațiilor, starea bărbatului s-a agravat în urma leziunilor produse. „Medicii au hotărât ca acesta să fie intubat. După ce a fost intubat, bărbatul a intrat în stop cardio- respirator. S-au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, medicii declarând decesul”, a precizat Adriana Bunilă.

Amintim că în această dimineață, bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului unde locuia, de la fereastra imobilului unde avea sediul asociației de proprietari al cărei președinte era.

Bărbatul locuia la etajul I al blocului. Astăzi, în timp ce soția sa se afla în apartament, bărbatul ar fi urcat la etajul zece, acolo unde își avea sediul administrația blocului, a deschis geamul încăperii și s-a aruncat în gol.

Vecinii spun că acesta ar fi fost înglodat în datorii.

Datoriile erau personale. În trecut, când lucra la o societate de asigurări, ar fi girat colegi de serviciu, iar aceștia nu și-ar fi mai plătit creditele, motiv pentru care era a fost obligat să plătească restanțele. Datoriile i-ar fi fost achitate de fetele sale cărora le-ar fi lăsat un bilet în care își cere iertare că le-a adus într-o asemenea situație.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean cu semne vitale dar în stare gravă, cu multiple traumatisme și fracturi – fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept.

Medicii de la Spitalul Județean l-au stabilizat dar, din păcate la scurt timp a survenit decesul.

Articole similare

error: Continut protejat!!