Actualitate

Bărbat aflat în carantină, prins de jandarmi în timp ce făcea contrabandă cu țigări

În dimineața zilei de 21 aprilie, un echipaj de jandarmerie a depistat în zona Pieței Centrale din municipiul Buzău un bărbat de 44 de ani, care avea asupra sa un bagaj voluminos, iar la vederea jandarmilor, a afișat un comportament suspect. Bărbatul a încercat să evite întâlnirea cu jandarmii, motiv pentru care aceștia s-au sesizat și l-au legitimat în vederea stabilirii identității lui.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, au fost descoperite asupra buzoianului 9.720 țigarete netimbrate, pe care intenționa să le comercializeze. Verificările au mai scos la iveală și faptul că bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID 19.

„Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări și i-au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului Județean Jandarmi.

Articole similare

error: Continut protejat!!