miercuri, 27 mai 2020

Bădulescu s-a înscris în grupul parlamentar ALDE din Senat

Senatorul Dorin Bădulescu, fost membru al grupului parlamentar al Partidului Mișcarea Populară și demisionat, în urmă cu o săptămână, din formațiunea politică fondată de fostul președinte Traian Băsescu, s-a afiliat grupului la ALDE din Senat.

„Domnul senator Dorin Bădulescu se alătură grupului parlamentar ALDE. Din motive de sănătate nu poate fi aici”, a anunţat, joi, în plen, Daniel Zamfir, liderul grupului parlamentar ALDE din Senat, citat de „Agerpres”.

Senatorul buzoian ne-a confirmat telefonic afilierea la grupul ALDE și ne-a precizat că acest gest va fi urmat și de înscrierea în formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

7 COMENTARII

  1. Ce naiba faci Dorine? Ieri îl acuzai pe Cristi și azi iei urma lui! Vezi să nu ți-o coacă cei pe care-i urmezi!! Păcat, așa e : ai terminat cu politica!

  2. Ruşinos, Domnule! Ţi-am dat votul ca să mă reprezinţi, nu să-l vinzi şi nu să mă vinzi….

    • Hai, fi sincer! Ți se rupea de Bădulescu, tu îl idolatrizai pe marinarul abject. Probabil încă o faci! Să ne aducem aminte că Atanasiu a avut mai multe voturi decât Bădulescu, dar BEC-ul a decis cu algoritmul ăla care-i avantajează pe minoritari. Altă abjecțiune din epoca marinarului. Și ne mai mirăm că neamțul slobozeste vorbe de duh gen „avem de-a face cu o dictatură a majorității”! Păi normal, după mintea plăvanului, ăia care au luat mai puține voturi trebuie să conducă, evident, excepție făcând alegerile prezidențiale când el a opținut mai multe voturi!

  3. Las’ ca n_or fi chiar asa de fraieri buzoieni sa te uite ,nici mocanu n-o sa mai gaseasca atitia fraieri pe cit crede el;

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!