Actualitate

Aventurile unui buzoian plecat „la muncă” în Arad.

Un bărbat de 42 de ani din Buzău a fost la Arad ca să facă rost de… amenzi. Cel puțin așa reiese din isprăvile sale de pe parcursul unei singure zile.

În data de 21.06.2023, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au amendat o persoană pentru încălcarea mai multor prevederi legale, prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv HCLM nr. 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad. Astfel, D.L., în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în județul Buzău, ajuns în municipiul Arad, în vederea obținerii unui <loc de muncă>, a săvârșit într-o singură zi mai multe fapte contravenționale”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Arad.

Poliția s-a împiedicat de el toată ziua. Se pare că buzoianul se dusese la Arad cu speranța de a-și găsi un loc de muncă. Bărbatul și-a început primele ore ale zilei „de muncă”, cu o porție de alcool consumată pe domeniul public, fapt pentru care a fost sancționat de echipajul din teren, aflat în patrulare în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu. După acest eveniment, omul a început să muncească „profitabil”, schimbându-și „obiectivul” în mai multe zone din municipiu, fiind surprins și sancționat de către agenții de poliție locală pentru apelarea în mod repetat la mila publicului.

Individul nu s-a lăsat până nu a mai săvârșit o contravenție reușind să încheie ziua cu o amendă de 2.000 de lei pentru încălcarea normelor HCLM nr. 162/2006, după ce a deteriorat un coș de gunoi în cartierul Aurel Vlaicu. Conform actului normativ menționat, toți cetățenii, inclusiv pe cei aflați în tranzit, au obligația păstrării curățeniei în toate locurile publice din municipiu, păstrând integritatea atât a pubelelor cât și a coșurilor de gunoi amplasate pe domeniul public”, mai spun reprezentanții Poliției Locale.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker