Actualitate

Atenție buzoieni! O nouă metodă de furt

Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţele Buzău şi Bucureşti, la imobile utilizate de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, în data de 22 iunie.

Doi bărbați, în vârstă de 24 și 44 de ani, din București au fost aduși la sediul Poliției municipiului Buzău pentru continuarea cercetărilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi, în data de 6 iunie, au pătruns într-o locuință din municipiul Buzău pretinzând că sunt reprezentanţi ai unei societăţi de distribuţie a gazelor şi trebuie să verifice instalaţia de gaze. Ulterior, profitând de neatenţia persoanei vătămate, o buzoiancă de 87 de ani, bănuiţii au sustras din locuinţă suma de 10.000 de lei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor articole vestimentare şi alte mijloace de probă.

Faţă de cei doi bărbaţi  s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 23 iunie, să fie prezentaţi unităţii de parchet pentru luarea unei măsuri preventive.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare