vineri, 25 septembrie 2020

Astăzi, de la ora 17,30 / O nouă acţiune de ecologizare a Parcului Crâng

Pentru că unii buzoieni au luat Parcul Crâng drept groapă de gunoi, buzoianca Diana Rus a iniţiat, o acţiune de ecologizare la care a mobilizat mai întâi cunoscuţii. Apoi, numărul ­vo­luntarilor a crescut de la o ediţie la alta, ca şi ideea de menţinere a unui oraş curat a prins.

„Uite că am ajuns şi la a 5-a edicie de colectare a gunoaielor din Parcul Crâng. Cine doreşte să participe la acest eveniment e rugat/ă să se prezinte joi, 13.09, ora 17:30 pe str. Baştan, la poarta serviciului de Ambulanţă. Saci şi mănuşi veţi primi la fața locului”. Acesta este anunţul pe care Diana Rus, o inimoasă buzoiancă l-a postat pe pagina de socializare pentru a-i mobiliza într-o campanie de curăţare a celui mai mare parc din municipiu de gunoaiele lăsate în urmă, până la urmă, tot de locuitorii acestei urbe.

„Ca cetăţean al acestui oraş am ales să mă implic într-o campanie pe care am intitulat-o <Crângul fără gunoi>. Nu sunt afiliată nici unui ONG cu activitate în acest domeniu, doar mi-am dorit să mă implic în comunitatea mea”, spune Diana Rus.

Societatea de salubritate din Buzău RER Sud, care a aderat la iniţiativă la ediţia precedentă,  i-a dotat pe voluntari cu saci şi mănuşi, iar la final o autospecială a preluat sacii strânşi.

loading...
error: Content is protected !!