Actualitate

„ANTANTE” închide Bulevardul Bălcescu pentru patru zile

Primăria Buzău anunță că Bulevardul Bălcescu va fi închis circulației auto în perioada 25 – 28 mai, pe segmentul cuprins între Parcul Crâng și Prefectură, deoarece aici se va organiza festivalul „ANTANTE”. Ca rute alternative, șoferii au la dispoziție Bulevardul Nicolae Titulescu și străzile Spiru Haret și Patriei.

„Având în vedere organizarea festivalului «ANTANTE BUZĂU», Primăria Municipiului Buzău anunță închiderea circulației autovehiculelor pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, segmentul Parc Crâng – Instituția Prefectului-Județul Buzău, începând cu data de 25.05.2023, orele 20.00, până la data de 28.05.2023, orele 04.00, respectiv devierea circulației pe străzile adiacente: Nicolae Titulescu, Spiru Haret și Patriei”, anunță Primăria Buzău.

Artiști naționali și internaționali precum Iuliana Beregoi, Costin Teodorescu Teo MagiCool, Barbarossa Samba Group, Mauro Wolynski Bergamini, picioringari, circari și mulți alții îi așteaptă pe toți copiii și adolescenții începând de sâmbătă dimineața, de la ora 10.00, pentru un weekend de poveste cu teatru pentru copii și adolescenți, circ contemporan, spectacole de stradă, concerte, numere de magie și multe surprize.

Ediția din acest an a Festivalului Antante Buzău aduce în prim-plan conceptul de ,,Intervenție prin cultură”, având ca scop promovarea valorilor culturale și artistice într-un mod accesibil și interactiv. Programul complet al celor două zile de festival poate fi consultat mai jos.

Articole similare