sâmbătă, 30 mai 2020

Anghel Cristian, dezamăgit de indiferenţa buzoienilor în cadrul maratonului de tuns în scop umanitar

   Profund dezamăgit de indiferenţa unor clienţi, prieteni sau apropiaţi care au promis că vor dona şi vor participa la maraton şi nu s-au ţinut de cuvânt, hairstylist-ul Anghel Cristian este hotărât să plece din Buzău. „Nu au învins nepăsarea şi nici nu şi-au făcut timp să doneze măcar o jucărie sau un aliment pentru copiii sărmani din orfelinate care nu se pot bucura deloc în această lună a sărbătorilor”, este concluzia exprimată de hair-stylist-ul Anghel Cristian, iniţiatorul primului maraton de tuns non-stop din Buzău, care a fost nevoit să îşi întrerupă „cursa” undeva pe la ora 3,00  dimineaţa, din lipsă de… clienţi.

   „Mă simt profund dezamăgit că m-am oprit spre dimineaţă şi nu am mai avut cum să-mi exercit talentul alături de echipa mea, în scop caritabil. Probabil, data viitoare voi aduce nişte lăutari, nişte icoane făcătoare de minuni, altceva ca să-i mişc pe buzoieni să fie solidari, la nevoie. Chiar şi o parte dintre prietenii sau clienţii mei m-au dezamăgit, mi-au promis că vor fi alături de mine, că nu voi face pauză şi spre dimineaţă eram nevoit să îşi strâng sculele şi să pun stop. Pe la ora 7,00 am mai avut un binevoitor, dar cu un client dimineaţa nu se face primăvară. Vreau totuşi să-i felicit  pe toţi participanţii la eveniment! Gestul celor care au ales să doneze bani, alimente sau jucării a fost grozav! Ţin să vă anunţ că s-a strâns suma de 2,700 lei şi zeci de jucării, hăinuţe şi alimente! Plus sponsorizarea Loto România, cu suma de 10,000 lei pentru operaţia unui copil bolnav! Banii strânşi, alimentele şi o parte din haine se vor îndrepta către preotul Alexandru Ivaşcu, care are  grijă personal de aproximativ 50 de copii, fără a avea o fundaţie. Restul hăinuţelor se vor îndrepta către o casă de copii din Râmnicu Sărat, deoarece la ei nu au ajuns niciodată fonduri de la stat”, a detaliat hairstyli­sty-ul.

„Mă concentrez pe un concept nou“

   Cât despre un nou proiect caritabil, Anghel Cristian a spus că va continua ca în fiecare lună decembrie să strângă la salonul său jucării, bani şi alimente pentru copiii nevoiaşi şi,cu acest prilej, va mai reveni la Buzău, pentru că vrea să plece departe de buzoieni pentru o perioadă.

   „Îmi las echipa aici, dar vreau să încep un nou proiect la Bucureşti, nu mai simt că fac parte din această lume rea şi nepăsătoare. Voi reveni la fiecare acţiune sub marca salonului meu, acum avem chiar câteva seminarii gratuite, să insuflăm această pasiune pentru meseria de frizer, dar de la anul mă concentrez pe un concept nou, inedit, calitativ, avangardist, departe de Buzău”, a încheiat Anghel Cristian.

loading...
error: Content is protected !!