miercuri, 15 iulie 2020

Angajații sunt în siguranță. Incidentul de ieri de pe platforma Frasinu este în curs de investigare

Reprezentanții companiei Green WEEE, ce face parte din Green Group, la care a avut loc, în data de 24 iunie, un incendiu pe platforma de depozitare situată în Frasinu, Buzău, transmit că au fost respectate toate procedurile de siguranță, iar toți angajații sunt în siguranță.

În ceea ce privește activitatea în firmă,  se pare că nu a fost perturbată pentru că „după un răspuns prompt al echipei noastre împreună cu pompierii, focul a fost controlat rapid și acum este stins. A fost afectată doar o mică parte a platformei de depozitare exterioară, unde au fost depozitate materiale destinate reciclării. Nu au fost afectate halele de producție și nici instalațiile de reciclare. Fabrica se află într-o zonă industrială, fără rezidenți în jurul ei”, spun reprezentanții companiei.

Reprezentanții firmei au făcut front comun cu autoritățile pentru eliminarea oricărei surse de pericol în societate. „Echipa noastră lucrează în prezent în strânsă colaborare cu autoritățile locale pentru a se asigura că toate procedurile sunt în vigoare și nu există niciun alt pericol cauzat de incendiu. Suntem în proces de investigare a incidentului, și vom reveni cu detalii suplimentare”, transmit reprezentanții societății.

loading...
error: Content is protected !!