duminică, 09 august 2020

Angajatele Ring Textile Production au donat sânge cu gândul la cei aflaţi în suferinţă

Chiar dacă sărbătoarea Crăciunului şi-a pierdut o parte din poezia de odinioară, în el se păstrează, totuși, toată marea forţă a tradiţiei. Şi tradiţia spune că în această perioadă oamenii devin mai buni, mai sensibili, mai atenţi la suferinţa altora.

Totuşi, sunt oameni care tot timpul anului se gândesc la semeni şi le sar în ajutor. Este cazul şi doamnelor de la societatea buzoiană SC Ring Textile Production SRL care, în preajma sărbătorii Crăciunului, s-au gândit să doneze sânge pentru a veni în ajutorul celor bolnavi, aflaţi în suferinţă. Astfel, timp de două zile, „inimoasele doamne de la SC Ring Textile Production SRL”, cum le-a numit directorul Centrului de Transfuzii Buzău, Adriana Crăciun,  au donat sânge în număr foarte mare, ca de fiecare dată.  „Le mulţumim călduros pentru gestul lor, şi mulțumim domnului Serafin Angelo, care ne-a oferit sprijinul pentru a putea desfăşura campania”, a scris pe Facebook directorul Centrului de Transfuzii Buzău, Adriana Crăciun.

Un gest similar s-a produs la Râmnicu Sărat, când, la începutul acestei luni, peste 250 de râmniceni au donat sânge, timp de două zile la Spitalul Mujnicipal. „Mulţumim pentru gestul lor plin de omenie şi compasiune şi mulțumim organizatorilor, conducerii Spitalului, în special doamnei doctor Felicia Vasile, director medical”, a postat pe pagina sa de socializare directorul Centrului de Transfuzii, Adriana Crăciun.

loading...
error: Content is protected !!